Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2013, 13:02:41
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Asta e un subiect care va ramane un mister, indiferent cine ce CREDE. daca cineva crede in ceva ce nu este demonstrat, sansele tot 50 - 50 % raman sa fie, asa ca, paduretu, degeaba zici ca cine crede in reincarnare (ca despre asta e vorba aici) cade singur in anatema, pentru ca poate chiar cei care nu cred fac asta. Facem judecati care dupa cum ne taie capu' doar pentru ca inca nu s-a putut demonstra ceva, sau doar pentru ca inca nu s-a interpretat ceva cum trebuie.

Se creaza o polemica pe unele subiecte, care nu duc la nici o rezolvare; oricum fiecare va ramane cu credintele lui, indiferent cine ce zice. Avem libertatea sa alegem, insa de multe ori, nici macar nu vom putea sti vreodata (in lumea asta cel putin) daca am ales bine ce al ales, daca am crezut pe cine trebuie, sau daca am facut bine ca am ramas la opinia noastra, chiar daca era contrara tuturor celorlalti oameni din jurul nostru. Sa nu uitam ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa, si ne-a dat sufletul; avem si noi o particica mica din Sfantul Duh in noi, asa ca opractic, oricine poate afirma ceva si putem zica ca a fost sub inspiratia Sf. Duh, pentru ca toti detinem asa ceva; altfel n-ar mai exista sufletul, n-ar mai exista dragostea, n-ar mai exista fiinta umana, asa cum e ea astazi.

Cineva poate scrie ceva cu totul opus fata de mine, si, de fapt, el chiar sa aiba dreptate, chiar daca noi nu stim asta. Sunt unele subiecte pe care poate intr-o zi Dumnezeu ne va ajuta sa le decodam, dar pana atunci, degeaba spunem ca e gresit sau corect, din moment ce noi de fapot habar nu avem asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Credeti ca... kreed123 Generalitati 27 14.05.2011 17:50:21
Voi ce credeti????? Templier Knight Generalitati 30 29.12.2010 17:31:52
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05