Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2014, 22:03:43
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Nu-i mai bate joc de Sfânta Biserică, eretice!

Să-l ieri tu pe Părintele Cleopa? Cred că numai arhiconii ți-au șoptit o atare năzdrăvănie.

Sunt doar frații tăi, sectare eretic.
Pentru toți creștinii ortodocși ei nu sunt frați ci lupi răpitori.

Te salut cu rugăciune! Roagă-te mult să-ți ierte Domnul păcatele și multa smintire pe care o răspândești.
Doamne ajută.

Iubitul meu frate, îți scriu cu jertfire de sine. Dacă cunoști dogmatică, dogmele creștine, spune-mi te rog unde e erezia mea, ce dogmă am schimbat sau încălcat ? Fi obiectiv, și concret, scripturistic și patristic.

Da, să-l iertăm pe părintele Cleopa. Crezi că părintele Cleopa a fost fără de greșeală în viața lui ? Nu a greșit cu nimic nimănui, în tot ce a spus și a făcut ? E infailibil ? Sigur că a greșit, și sigur că îl iertăm din toată inima, fiind un părinte așa de minunat. Să ne ferească Dumnezeu de orice tip de putere a întunericului și să piară cum piere fumul de la fața ce iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Sfintei Cruci.

Di nou repet, nu sunt sectar și nu sunt eretic. Învățătura Bisericii Creștine (ortodoxă, singurul creștinism ce mai există) învață că toți oamenii suntem frați și surori în Hristos Domnul, Hristos a venit și a murit pentru toți pe Cruce, sfințind-o pe ea și pe noi, care acceptăm. Mai valoros e un păcătos pocăit, decât o sute de drepți, spune Scriptura. Și aici alte exemple abundă.

Îți spun cu smerenie și blândețe că greșești spunând altfel decât învață Biserica, și anume că Hristos a venit pentru tot pământul, să devenim cu toții creștini, și în El toți suntem frați și surori, și Îl doare și pentru eretici, și pentru atei sau orice soi și fel de păcătoși.

Da, ai dreptate, pentru toți creștinii (nu ortodocși, că noi, ortodocșii suntem singurii creștini) cei ce sunt în erezii sunt lupi răpitori, cum bine spune și Scriptura, și trebuie, noi creștinii, ori să ne ferim de ei, de eretici, dacă nu avem cunoștiințe să-i ajutăm, ori să îi ajutăm, mărturisind Adevărul, credința creștină, și ridicându-i din spurcăciunea și duhoarea căderii lor. Orice alegem, trebuie săvârșit în iubire, în blândețe, în discernământ, smerenie și înțelepciune.

Acum ți-am scris cu multă dragoste, și blândețe, data viitoare, dacă mai continui cu idei nesusținute biblic, patristic și-sau dogmatic, îți voi vorbi mult mai aspru.
Mă voi ruga, să te rogi și tu pentru mine, iubitul meu frate și să mă ierți, că nu pot nici un bine.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 07.01.2014 at 22:05:53.
Reply With Quote