Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2014, 14:59:33
Miha-anca
Guest

Implicit Off-topic

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Haidem sa nu mai batem apa-n piua despre ce-ar face si ar drege. Pe pagina lui, il puteti strange in brate pana la sufocare. Aici, pana nu vine sa dea dovada ca este un bun crestin, astfel incat sa ne convinga si sa primeasca girul nostru, nu avem ce (mai) discuta. Eu am amintit despre el doar fiindca a plecat Adriana, nu fiindca Iulian Capsali ma preocupa in vreun fel!
Este trist, ca s-a ajuns atat de departe in deziluzia noastra politica, incat nu mai acordam o sansa nici celor, care poate ca ne-ar reprezenta asa cum trebuie si care ar lucra si in favoarea noastra, nu numai in a lor personala. Cand avem diverse partide, care isi au toate radacinile in PSDR, rupandu-se de el si impartindu-se la randul lor, nu mai trebuie sa ne miram, ca gasim acelasi fel de comportament la toate si acelasi interes de a-si satisface in primul rand nevoile proprii.

Cand apare un independent, cu radacini religioase, aidoma lui Iulian Capsali, (sau a tanarului, care s-a batut vitejeste in alegerile trecute in Sect. 3 Bucuresti cu insusi Dan Voiculescu), in loc sa-l sustinem, il confundam tot cu aceia fara credinta, proveniti din vechii comunisti. Pai ce legaturra e intre comunisti si credinciosi?!?
Riscam de fiecare data la alegeri, alegandu-i tot pe aceiasi, dar nu vrem sa riscam cu cei noi, care vin cu platforma noua, apropiata de interesele noastre. Atunci sa nu ne mai plangem ca o ducem rau, daca nu vrem sa schimbam nimic. Sa acceptam saracia, furtul, impostura, sperjurul si mitocania, daca asta vrem! Suntem liberi sa alegem in mainile cui punem viitorul nostru si al copiilor nostri; in cazul meu si al nepotilor.
Intrebare: credeti ca se lasa PSD pana nu obtine 99%? Atata avea Ceausescu. Iar, cand dupa 5 ani a fost reales pe viata, a remarcat: Cam tarziu v-ati gandit sa imi oferiti acest lucru!
Avem sanse ca istoria sa se repete, daca nu acordam sanse si celor care nu au provenit din PDSR.
Reply With Quote