Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2014, 19:03:26
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Biserica nu se identifica cu pacatele slujitorilor ei. Biserica e fara de pacat, caci capul ei este Hristos. In schimb slujitorii Bisericii sunt oameni, iar ca oamenii pot gresi, o stim cu totii.

Ma bucur ca aceasta fata a beneficiat de urmarile tragicului accident aerian din Alba, in sensul ca toate autoritatile au invatat din greseli, s-au organizat si au intervenit prompt, conlucrand cu media si cu totii s-au pus in slujba gasirii acestei adolescente de 15. Toata tara a actionat ca un singur om, a suferit alaturi de familie, s-a rugat pentru gasirea de urgenta a copilei si a rasuflat usurata la gasirea ei. Iata ca si romanii pot fi uniti!
Bine ar fi ca acest mod desavarsit al autoritatilor, de a-si face datoria, sa devina unul obisnuit si la ordinea zilei. Inceputul este facut.
Stiu asta, caci nu e om fara de pacat. Am vrut doar sa reamintesc ca, nici macar cand preotul sau ierarhul nu era vinovat, tot inventau subiecte si dezinformau.
Si nu cred ca are legatura cu accidentul din Apuseni, cu acea tragedie. Nici atunci mass media nu si-a facut treaba cum trebuie.
Reply With Quote