![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
1. Tu ai spus acolo ca botezul trebuie facut NEAPARAT prin apa. Deci, talharul de pe cruce nu s-a botezat niciodata daca botezul e prin apa. 2. Marcu 16, 16: "Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi." Citeste cu atentie versetul. Cine va fi osandit? Cel ce nu va crede, nu cel ce nu se va boteza. Nu adauga nimic la Biblie. Recunosti ca ai gresit spunand chestiile astea doua de mai sus? Citat:
Nu te-am intrebat ce i-ar fi spus preotul ortodox talharului DUPA ce Isus i-a zis ca e mantuit, ci te-am intrebat si te intreb din nou pentru a 425 oara: Ce i-ar fi spus preotul ortodox daca acesta ar fi stat in fata crucii pe care murea talharul (inainte ca Isus sa-i fi spus talharului ca este mantuit), daca talharul l-ar fi intrebat "Vreau sa fiu mantuit. Ce trebuie sa fac?" Iti spun eu ce i-ar fi spus: Trebuie sa te botezi in apa, trebuie sa vi la biserica la spovedanie, si vazand ca tu esti batut in cuie pe cruce, aceste lucruri sunt imposibile pentru tine, asa ca tu nu mai ai nicio sansa. Asta i-ar fi spus. In niciun caz nu i-ar fi spus ca si Pavel "Crede in Isus si vei fi mantuit". Cum poti sa te consideri crestin cand in intrebarile astea ma minti in continuu?? Tu traiesti in minciuni? Cum poti sa spui ca esti crestin? Temnicerului nu îi spune ești gata mîntuit ! Nu vezi? Îi spune: vei fi mîntuit. Va fi mîntuit dacă are și fapte și har. 3 lucruri, scoate 1 și nu mai e mîntuire. Ți-am mai spus deja și repet, faptele bune sunt și alte credințe, toată lumea face fapte bune, dar nu au credința creștină fără erezie. De aceea trebuie credință, și fapte și har.[/quote] Esti ... incredibil de mincinos. Asta imi arata ca nu l-ai intalnit pe Isus niciodata, ca daca l-ai fi intalnit nu ai mintii atata. Fapte 16:30 "Atunci temnicerul a cerut o lumină, a sărit înăuntru și, tremurând de frică, s-a aruncat la picioarele lui Pavel și ale lui Sila; i-a scos afară și le-a zis: Domnilor, ce trebuie să fac ca să fiu mântuit? Pavel și Sila i-au răspuns: Crede în Domnul Isus, și vei fi mântuit tu și casa ta." Ce i-a spus Pavel sa faca? Sa creada, asta i-a spus. Si ce i-a spus ca se va intampla dupa ce va crede? Ca va fi mantuit. Niciunde in pasajul asta nu se vorbeste ABSOLUT nimic despre fapte. Cat de nerusinat si nesimtit trebuie sa fi ca sa introduci "fapte" in pasajul ala. Esti orb si nu vezi bine? Unde vezi tu fapte, frate, acolo? Sa te ajute Dumnezeu sa vezi adevarul, ca eu sunt constient ca nu sunt capabil sa te ajut. Doar Domnul mai poate face ceva pentru tine. Citat:
Nu m-am nascut chiar ieri, asa ca nu mai incerca chestii d-astea atat de mincinoase. Nu ti-e rusine sa minti atata pentru cultul tau? Big = Great. Ai dictionar de sinonime in engleza? Cauta sa vezi. Si in plus, de unde iti vine tie ideea ca "great things" inseamna marire sau slavire sau proslavire??? E cea mai penibila interpretarea de-a ta pana acuma. Nu are nici macar un gram de dovada. Nimic nu iti sustine parerea, doar niste iluzii sau niste traditii pentru care incercati sa gasiti niste dovezi biblice. Daca e asa cum zici tu atunci versetul asta din Romani 8:30 ("Și pe aceia pe care i-a hotărât mai dinainte, i-a și chemat; și pe aceia pe care i-a chemat, i-a și socotit neprihăniți; iar pe aceia pe care i-a socotit neprihăniți, i-a și proslăvit.") inseamna ca Dumnezeu se inchina fiecarui credincios. Daca Dumnezeu nu se inchina credinciosilor, atunci marire nu inseamna inchinare. Daca esti atat de batut in cap incat sa crezi ca marire, un simplu cuvant iti da de inteles ca trebuie sa ne inchinam Mariei, atunci zi-mi din ce oras esti ca sa iti recomand niste psihiatrii buni. Citat:
Citat:
Citat:
Dinivitatea apartine lui Dumnezeu, si numai Lui. Cauta definitia divinitatii si poate poate o sa iti revii. Ioan Botezatorul era plin de Har si Dumnezeu era cu el. Hai sa ne rugam lui!!!!! Citat:
Cum o fericesc? Pur si simplu cand ma gandesc la ea, ma gandesc ca a fost o femeie binecuvantata de Dumnezeu prin faptul ca Dumnezeu a ales-o sa fie cea prin care sa vine Isus pe pamant. A fost o femeie binecuvantata de Dumnezeu prin alegerea aceasta. Binecuvantara este un lucru pe care il primesti de la Dumnezeu, nu pentru ca meriti, ci pentru ca Dumnezeu asa a vrut. Deci Maria nu merita neaparat binecuvantarea acea, ci Dumnezeu a ales sa i-o dea. Citat:
Cum sa consider ca e tot aia, daca e atat de clar ca nu e? :))))))))) Last edited by DanielS; 02.03.2014 at 14:47:26. |
|