![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Tîlcuirile le ai la Sfinții Părinți. Mai multe despre Sfinții Părinți găsești aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=16069 Mărire nu înseamnă "lucruri mari", cum crezi tu. Mărire înseamnă închinare, cinste, slavire, proslăvire. Citat:
Arhanghelul Gavriil i s-a închinat, Dumnezeu Însuși i s-a închinat, Dumnezeu Hristos i s-a închinat, spune că spune că i-a făcut mărire, ți-am arătat la Luca 1, 49 și chiar Preacurata spune că o vor ferici toate neamurile, ți-am arătat și asta. Toate. Păi neamul romînesc o fericește, o slăvește, o mărește, i se închină, cerîndu-i să se roage pentru noi, cum se roagă toți sfinții pentru noi, vedem la Apocalipsa 8, 3-4: "rugăciunile tuturor sfinților." Dacă nu te rogi ei, e alegerea ta. Dar nu mie îmi spui asta. Ei, Preasfintei, îi vei spune asta. Citat:
Rugăciuni pentru toți oamenii, cum se roagă și Biserica pentru toți oamenii, conform I Timotei 2, 1. Și mai spune: "că mult poate rugăciunea dreptului care se face". (Iacov 5, 16) La II Macabei 12, 42-46 vedem clar rugăciunile pentru morți, sau adormiți întru nădejdea învierii. Drepții și sfinții sunt și cei de pe pămînt, cum spune adesea Sfîntul Apostol Pavel, dar sunt și drepții și sfinții din ceruri, cum vedeam la Apocalipsa 8, 3-4, rugăciunile tuturor sfinților. Deci nu moare nimeni, toți se roagă unii pentru alții, cei din Rai, Biserica Biruitoare, se roagă pentru noi să ne ierte Domnul și să ajungem cu ei în Rai, și noi, Biserica Luptătoare (cu împărăția întunericului) ne rugăm pentru cei din iad să le ușureze Domnul chinul, celor pentru care ne rugăm, sau să-i ierte de tot și să-i pună în Rai, dacă vrea Domnul, în mare mila Lui. Iar ereticii romano-catolici s-au apucat și au făcut erezia purgatoriului, cum că toți dupăp ce murim mergem în purgatoriu, stăm acolo o vreme, și apoi direcția Rai. Deci ce nevoie mai e de iad? Și mai ales ce nevoie mai e de jertfa lui Hristos? Vezi ce ușor se fac ereziile? Doamne ferește de erezii. Deci asta-i. Comuniune. Asta-i Biserica. Citat:
Tocmai de aceea a putut Dumnezeu, Hristos, să i se închine, să o mărească, cum vedem la Luca 1, 49 înainte să intre în pîntecele ei preacurat și sfînt, și să ia chip de om. Pentru că este etern Dumnezeu. Hristos. Deci dacă Hristos Dumnezeu i-a făcut mărire și i s-a închinat și Arhanghelul Gavriil, i s-a închinat și el, vedem la Luca 1, 29, cu atît și noi, oamenii păcătoși facem la fel. Așa trebuie să fie creștinii. Citat:
Dacă Dumnezeu Hristos s-a închinat creației, Preacuratei pururea Fecioarei Maicii Sale, i-a făcut mărire ! Și dacă Arhanghelul Gavriil, i s-a închinat ! Îți dau cu legămînt că nu o să ajung în iad pentru asta ! Mai repede vor ajunge în iad cei ce nu i se închină Preacuratei. Vai lor. Scumpul meu, traducerea eretică a Bibliei, nu îmi trebuie, că mă împiedică să mă mîntuiesc. Am rupt 3 "biblii" sectare, alea nu sunt biblii, și cu mila Domnului, voi mai rupe oricîte am ocazia. Cu binecuvîntarea duhovnicului. Să mergi scumpul meu, să citești tîlcuirea Sfinților Părinți, la versetele ce le-ai dat tu acolo. Că noi creștinii, nu avem voie să tîlcuim Biblia după mintea noastră, că o facem spre a noastră pierzare, conform II Petru 3, 16. Sfinții Părinți, sunt oamenii plini de Duhul Sfînt Dumnezeu, care au trăit "în pustii, și în munți, și în peșteri, și în crăpăturile pământului.", conform Evrei 11, 38, de care nu era vrednică, conform Evrei, același verset. Scumpul meu, ți-am scris mai sus, despre Sfinții de care vorbește Sfîntul Apostol Pavel numindu-i astfel pe membrii comunităților creștine, și Sfinții din Ceruri, de la Apocalipsa 8, 3-4. Să citești mai sus, despre comuniunea unei singure Biserici, în două locuri: în Ceruri, Biserica Biruitoare și pe pămîntul omenirii căzute, Biserica Luptătoare. Să citești frățior drag și rătăcit și să vii acasă. La fel și astăzi, sunt o mulțime de sfinți pe pămînt, dar nu începem să ne numim sfinți în gura mare, că am cădea în mîndrie, ar pleca harul, scumpul meu, și ne-ar fi foarte greu. Așa că, ne smerim cît mai puternic cu putință, căci bine spune Scriptura, nu? "Celor mîndri Dumnezeu le stă împotrivă, iar celor smeriți, le dă har" - Iacov 4, 6 Citat:
Totul e biblic ! De exmplu veșmintele preoțești din Biserica Creștină, Sfîntul Apostol Pavel cere felonul din Troada, la ucenicul lui Sfîntul Carp, vedem asta din II Timotei 4, 13. Deci preotul creștin trebuie să aibe felon, cînd slujește lui Dumnezeu ! Alții, preoții eretici... Vai lor... TOTUL E BIBLIC, în Biserica cea Vie a lui Hristos ! În Ortodoxie ! Singura Biserică Creștină ! Să vi și tu, scumpul meu la ea, la MIreasa lui Hristos, cea Una, Biserica Creștină. Ortodoxia. Doar în ortodoxie, mai există creștinism. ACESTA E ADEVĂRUL ! LA CARE TE CHEM ȘI PE TINE ! ALTFEL VEI MERGE ÎN IAD. DAR DACĂ VEI VENI ACASĂ, IEȘIND DIN EREZIE, ȘI DEVENIND CREȘTIN, DUMNEZEU TE VA MÎNTUI. AMIN. IERTAȚI ȘI POMENIȚI ! BUCURII DE LA PREASFÎNTA, PREACURATA, PREABINECUVÎNTATA, DE DUMNEZEU NĂSCĂTOAREA ȘI PURUREA FECIOARĂ MARIA ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand vad cum vorbeste de Maica noastra si ce plin de batjocura e .... n-am cuvinte... Va zic eu de ce nu cinsteste sfintii, pentru ca ei, sectarii se considera pe ei sfinti, si atunci cum sa se mai roage la sfintii adevarati? Cam asta e.... oricum s-a dat de gol, mai intra aici sa racoleze membri pentru biserica cand are timp si chef... Doamne ajuta, si tot respectul pentru d-voastra! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Cred cu adevărat că nu ne-am pierdut timpul, ci l-am cîștigat pentru veșnicie, pentru Împărăția Cerurilor, dacă ajungem acolo. Pentru mine? Ca și mîine mor, și voi rămîne o amintire, a cîtorva, în tumultul vieții trecătoare a tuturor. Pentru mine doar cuvinte de ocară. De altceva nu sunt vrednic. Decît de iad. Pomeniți-mă și iertați-mă. Bucurii. P.S.: Frate "patrie și Credință", scoate slujitorul satanei ăla de la poza frăției tale de profil. Oricine ia o armă în mîini, om sau invenția omului, devine slujitor al satanei. Chiar dacă doar se uită la ea, mulțime mare de draci e lîngă el, chiar în următoarea clipă. Iartă-mă și tu dacă te-am smintit spunînd asta. Last edited by Daniel_Ortodox; 01.03.2014 at 01:25:29. |
|