![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a Inviat! (Treceti direct la intrebari daca nu vreti sa cititi). Am cateva intrebari despre Taina Spovedaniei..eu unul cred in Dumnezeu..nu suficient cat trebuie dar..prefer sa stiu ca toate pacatele mele mari sunt rezolvate..si de curand a mai aparut unul..destul de mare..am pacatuit cu prietena mea..si ma tem ca Dumnezeu sa nu se intoarca impotriva mea..sau sa faca in vreun fel sa ma despart de ea sau ea de mine..si nu imi doresc asta..vreau sa fiu in aromnie si cu ea si cu Dumnezeu, dar aici am cateva intrebari:
1. Daca ma duc la spovedanie si spun ca am pacatuit..ce imi va zice preotul? Nu imi v-a da voie sa ma impartasesc? Pentru cat timp? (aici mi-e putin greu..fiindca chestia s-a intamplat dintr-o gresala..si nu intentionez sa afle toata lumea de gresala pe care am facut-o) 2. Care ar fi sansele ca Dumnezeu sa ma si ierte? 3. Ce s-ar intampla daca nu imi fac curaj sa ii spun asta data viitoare (de Craciun [eu ma spovedesc de 2/3 ori pe an , de Craciun, Paste si a treia oara daca mai am nevoie] ) ? Ar fi degeaba sa le mai recunosc pe celelante? ![]() PS: va rog sa nu ma criticati pentru gresala facuta..fiindca stiu ca este o gresala facuta..si nici macar una completa nu este fiindca de pacatuit am pacatuit maxim 10 secunde..dupa care am renuntat fiindca m-am speriat..dar oare si aceste 10 secunde se considera tot pacat? ![]() |
|