Și pentru că nu-ți știi păcatul...
Și pentru că nu-ți știi păcatul nici după 2000 de ani am să ți-l spun eu ''scuturându-Mi praful de pe haine și de pe sandale..:
Tu fericit și înălțat la putere = mita duhului minciunii măririi de sine pentru care vrei să te lauzi și să te liniștești tu însuți așa ca viermele cu pocăința altora la vedere și dacă nu vezi ca fățarnicii orbi suficientă pocăință atunci arunci vina cu ură și răutate ucigașe prin propaganda ouălelor de șarpe ca să te dezvinovățești pe tine însuți prin bănuieli viclene aruncând anatema pe fiii lui Dumnezeu, bârfindu-i și ucigându-i fără îndurare și fără cruțare... întrerupându-le sarcina.
Deci ești pătat pe haine cu sânge de mame și de copii nevinovați și murdar pe mâini cu vărasrea sângelui duhovnicesc așa ca orice fiu risipitor și rătăcitor printre idolii gLumii cu care te desfrânezi fără milă de Dumnezeu batjocurind Cuvântul Lui și distrugând iarăși creația restaurată și spurcându-I cu răzbunare crudă cerul și pământul Lui cel nou. Când vei realiza ce faci îți va crăpa obrazul de rușine și vei fugi departe de fața Lui căutând să te ascunzi și-n gaură de șarpe sau în mormintele morților morți ce trăiesc amarnic ca robii în viciul cel veșnic.. vai vai vai vai ție căci ești roșu potrivit cu roșu cu picățele și cu pete roșii pe fond roșu.
Pocăiește-te și trezește-te spălându-te nu cu apă ci cu lacrimi căci faptele tale au un nume: CRIMĂ!.. și ești criminal de copii și te mai și lauzi mândrindu-te ca un rege, ca David când a păcătuit folosind la interes personal viclean proorocia și crezând că aduce mare slujire și multe jertfe Domnului, mai rău ca faraon cel crud și egoist!
...Și nu încerca să mă păcălești cu deznădejdea vicleană auto-victimizantă ce se sinucide pentru slavă de la oameni căci vei mânca cu lăcomie păcătoasă exact cu pofta cea rea și uitdolească a sabiei ridicate.. pofta trădătoare de a mânca.
Last edited by vsovivivi; 26.08.2014 at 13:18:49.
|