![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu totusi nu pot sa pricep cum este cu apa.
In primul rand cum sa poti sta atata vreme fara apa/lichide si mai apoi cum iti mai functioneaza rinichii si mai ales cum de nu faci pietre. Toata lumea striga peste tot sa bei cel putin 2,5 litri de apa pe zi si cat de important este pentru toate organele. Vara mai ales este crima sa nu bei lichide. Totul depinde de apa. Sa nu ne comparam cu Iisus. El era numai in parte om, deci putea sa se hraneasca doar cu aer! Iar duhovniceste este vorba daca tu simti ceva schimbat in tine duhovniceste si spiritual. Tare am impresia ca tu mai mult tii regim. Si daca reusesti si sa faci atata efort fizic inseamna ca esti o minune a naturii. Depinde foarte mult de organism, atat fizic cat si psihic. Poate ca tu poti. Mie mi se face rau in zilele de post, pana la lesin. Si totusi beau lichide si mananc. Dar cum am spus depinde daca ai ceva probleme de sanatate in prealabil, daca ai stres psihic. Nu stiu ce inaltime ai, dar pentru un barbat 63 kg este foarte putin. Ai grija de tine. Nu te juca. Ah, am citit de curand in patericul atonit despre calugari care nu mancau (nu stiu de bauta apa sau alte lichide) la nesfarsit. Nu dormeau la nesfarsit. Astea sunt lucruri extreme, care nu stiu la ce folosesc. De unde aveau aceasta putere nu stiu. Am impresia insa ca nici nu traiau asa mult la vremea aia. Nu mai stiu la ce varste mureau. Foarte bine si frumos scrie IPS Bartolomeau Anania ca postul este o problema de bun simt si de cumpatare. Si ca trebuie totul cu masura.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 01:38:17 |
Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 15:39:27 |
post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 13:40:19 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
|