Asa sper si eu ca se va intamla, pana la urma...desi ca barbat poti sa ai relatii cu femei si fara sa te implici emotional, din pacate... iar in prima faza, dupa ce ai suferit si te-ai ranit, poate preferi varianta asta, de a nu te mai implica emotional, a nu mai iubi, pentru a nu fi ranit, a nu-ti adauga suferinte, a nu iti complica situatia...
Si apoi mai e un aspect: daca iei pe una care are si ea un copil, si sta cu ea ( de obicei asa se intamla, copilul ramane cu maica -sa, asa ca si al tau ), si tu te muti cu ei, sau ei la tine - nu poti sa-i spui te iau dar fara copil, pt ca nu cred ca vro mama normala s-ar muta la un barbat fara sa-si ia copilul, mai ales daca e sub 18 ani, sa-l lase la parintii ei, eventual, decat cel mult daca evorba sa se mute n alt oras sau tara, cine stie...sau daca e un caz nefericit ca trebuie sa fuga de la barba-su ( sau e gonita de acesta) lasandu-si copiii in urma...
Insa in majoritatea cazurilor, femeia divortata cu copil/copii ramane cu ei, si daca o iei pe ea ii iei pe toti la pachet...si atunci ce va zice al tau, cum va reactiona sa stie ca tu seara ramai si dormi in casa cu copiii nevestei, in timp ce el trebuie sa plece sau sa-l duci la casa lui ( bine, il duci la maica-sa doar, nu la camin, ca daca Doamne fereste maica-sa pleaca si ea din tara, la munca sau la vreun alt barbat, si nu-l mai poate tine, il iei si pe el la tine...daca iti mai permiti, daca iti mai trimite si ea bani, etc...cel putin pana vine dupa el, sau isi permite sa-l ia acolo, lucru care iarasi o sa te afecteze grav pe tine ca tata...( eu stiu o familie, in care mama a plecat la alt barbat, nu stiu daca in acelasi oras, cert e ca nu a primit-o si cu copiii, asa ca ea a vrut initial sa-i lase la parintii ei, insa instanta i-a acordat custodia tatalui, care e un tata bn dealtfel. Noroc ca a ramas in relatii bne cu socrii, care il mai ajuta, in vacante cel putin, stau copiii la ei la tara...
|