Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2015, 16:25:47
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stela Vezi mesajul
Am citit tot topicul Ovidiu . De aia am si raspuns.
Se vede ca ai citit tot topicul ... dupa cat de putin ai inteles din ce ai citit. Stela, nimeni nu militeaza pentru crima, terorism sau credinta islamica pe acest topic, probabil ca tu ai inteles, dupa posibilitatile tale, altceva.

Nu meritau sa moara caricaturistii, asa este, meritau sa fie amendati pana dadeau faliment de CNA-ul lor, asa cum a fost amendat si Banciu de la B1, iar Republica era mai castigata si nici bietii "teroristi" nu mai erau nevoiti sa intre in actiune.
Ce simplu ar fi fost daca era respectata legea impotriva discriminarii ... si aplicata corespunzator.

Iata ce insemna sa se respecte legea impotriva discriminarii:

Umorist francez, ARESTAT de poliția pariziană. - http://jurnalul.ro/stiri/externe/umo...do-683547.html

Controversatul umorist francez Dieudonné arestat preventiv de politia pariziană, în urma unui comentariu făcut pe Facebook în legătură cu atacurile de săptămâna trecută de la revista de satiră Charlie Hebdo.

Într-o declarație postată pe Facebook și ulterior stearsă, Dieudonné a scris că a participat la manifestația istorică de duminică, pe care o ia însă în derâdere, descriind-o ca pe un "moment magic comparabil cu Big Bang-ul".

"Să știți că în seara asta mă simt Charlie Coulibaly", a mai spus Dieudonné, care a fost deja condamnat de justiție pentru comentarii antisemite.

Last edited by AlbertX; 14.01.2015 at 16:40:42.