Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2015, 13:46:50
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cei prigoniți și omorâți în Siria, despre care era vorba, au suferit în calitate de creștini.
In Siria vorbim despre crime in masa, indiferent de calitate pe care o au victimele. Mor copii pe capete. Nu stiu... caut un exemplu prin care sa nu fiu inteles gresit dar e ca si cum, dupa un cutremur cu mii de victime, o organizatie ce militeaza pentru drepturile homosexualilor isi exprima solidaritatea si compasiunea cu familiile victimelor homosexuali.

Nu cred ca atentia trebuie focusata pe anumite victime, ci pe intreg conflictul si toate urmarile acestuia.

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu suferinta oamenilor în general ucisi în Franta ne-am solidarizat mai înainte; indiferent de (ne)apartenenta lor religioasă.
Solidaritatea fata de cei ucisi in Franta are o explicatie simpla: simtim ca ni se sufla in ceafa.
In mod evident, viata acelor oameni nu este cu nimic mai presus fata de cea a copiilor care sunt ucisi zilnic sau a caror soarta a fost pecetluita inca de la nastere.

Last edited by Inorogul; 13.01.2015 at 13:52:39.