![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
^frumoasa postare; si subscriu, chiar daca eu am dat xemplul strict negativ.
Etichete se pun pana si pe mine, care momntan incerc sa fac primul copil (ca, cum sa fac acuma copii, ca nu am o locuinta a mea, a nu am un servici - in adevaratul sens al cuvantului, ca nu o sa ne ajunga banii - ca deh, si acum ca suntem doar 2 abia ne descurcam) si gandeam si eu la fel pana odata, cand ceva s-a schimbat pur si simplu; am ajuns la concluzia ca, daca o iau pe partea aceea a gandirii, atunci nu mai fac copii niciodata, pentru ca niciodata nu vor fi banii suficient, nu va fi casa destul emare nu va fi nustiuce; mama m-a sfatuit sa nu ramas acum gravida ca nu o sa iau indemnizatia aceea pentru copil, ca bla bla; i-am explicat frumos gandirea mea (cea noua) si a inteles; isi face griji ca nu ne vom descurca si ca alte nu-uri, dar mi-a inteles punctul evedere si mi-a dat dreptate pana la urma. Daca gandim strict materialist la tot, nicodata nu vor fi destui bani pentru nimic, asa ca am lasat pur si simplu gandirea materialista deoparte si am inceput sa gandesc mai profund totul. Pe aceasta cale ii multumesc si lio AlinB (in caz ca mai citeste); el m-a determinat intr-o oarecare masura sa ganesc mai profund acest aspect. Iar legat de avort, sunt total impotriva acestei crime. Iar legat de avortul medicinal nu ma pot pronunta, deoarece chiar nu stiu ce sa gandesc; sunt impotriva, dar nu chiar, e ciudat rau de tot ce simt in legatura cu acest tip de avort (oricum, tot crima il consider, dar altfel - offf, nici eu nu stiu ce parere am exact).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|