Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2015, 10:22:45
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Aveti dreptate ca rromii si cei fara educatie si fara cumpatare (relatii intime,bautura, droguri, etc.) au mai multi copii pe care ii cresc in saracie; dar daca mergi la un rrom si il intrebi de ce continua sa faca multi copii, or sa dea vina pe religie oarecum, nu pe lipsa lor de discenramant si nu pe lipsa lor de cumpatare; or sa iti zica ca "Daca Dumnezeu mi-a dat, asta este", nu conteaza ca (,) copiii aceia sunt trimisi mai apoi la cersit, cu conteaza ca (,) copiii aia numai viata nu poti sa zici ca au. Ei o sa zica de Dumnezeu, ca Dumnezeu i i-a dat .(continuarea ar fi si ei ii distrug). Aici e ori lipsa de educatie, ori pur si simplu nepasarea, ori amandoua.
Ca tot vorbim de facut copii multi, nu imi explic cat de fertile pot fi tigancile; altii incearca de luni bune sau altii hiar de ani bun sa faca un copil, si ele in fiecare an sunt gravide si nasc cate un prunc. Eu cu sotul avem imediat o jumatate de an de cand inercam si inca nimic... (scuze pentru partea de etalii personale, dar nu m-am putut abtine :))
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.