Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2015, 12:10:26
alina_ghita alina_ghita is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.01.2015
Implicit poveste de sfarsit de semestru adevarata

cand nu inveti nu ai de unde sa sti ce sa copiezi;de foarte multe ori le spun elevilor mei nu incercati sa copiati, ca va dau nota 1, scrieti ce ati invatat(aici intervine mare problema ce sa scrie?)se supara foarte des cand nu ii las sa copieze, atunci intervine ,,diriga'' salvatoare care incepe cu amenitari la propriu, ,,am sa merg la sefa de catedra,, daca sefa de catedra verifica ca tu ai dreptate diriga , continua cu amenintarile,,, merg la directoare, se verifica si acolo, dar amenintarile continua, ,,am sedinta cu parintii, am msa-i pun sa-ti faca reclamatie, daca nu-i treci,,; iar tu (adica eu , profesorul de chimie- C.T.Mihai Bravu-Bucuresti), trebuie sa suport o parte din elevele de la clasa a 9E, mahmure la ora de chimie(daca le zici sa merga afara, te injura; danaseaza, dar diriga salvatoare -mincinoasa nici macar nu are bunul simt sa verifice ce fac o parte din elevele de la clasa dansei).Amentarile au continuat,la fel si minciunile ,, imi lasi toata clasa corigenta, toata clasa insemnand elevele -pile (3) care incerca sa copieze, care imi spun: ,,da ce am baut votca cu tine, am dansat toata noaptea cu diriga''.

Imi puteti da solutii?
Reply With Quote