Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2015, 01:31:14
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu de ce am impresia ca domnul Marcel a mai fost pe aici demult. Da nu-i nimic, mergem inainte ca doar suntem fundamentalisti anti gay si nu fundamentalisti pro gay ca domnia sa :

Alin are dreptate. In articolul respectiv se spune : " While our study results provide further evidence for early (prenatal) biological influences on variation in male sexual orientation, we also emphasize that genetic contributions are far from determinant but instead represent a part of the trait’s multifactorial causation, both genetic and environmental."

Asta ca fapt divers, oricum nu conteaza pentru ca nu stiu de ce ar trebui sa credem toti ca sunt unii care vor sa descopere adevarul si nu sa serveasca o anumita ideologie.
Deci nu conteaza ca e una sau mai multe gene ci spune ca genele respective reprezinta doar o parte din cauza pentru care unii o iau razna. Deci omul creste gay si din alte motive, nu doar pentru ca are genele intr-un anumit fel.

Acum sa vedem, poate fac studii si pentru bisexuali, trisexuali, onanisti, zoofili si pedofili. E tare incalcita genetica asta. Sigur exista gene care-i fac pe unii ( macar in parte ) sa fie atrasi de gaste.