Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Theo noi doi ne stim de ceva vreme si mereu ne-am spus lucrurile direct si fara ocolisuri. Este dreptul tau sa sustii ce crezi chiar daca eu nu sunt de acord cu pozitia ta si stii asta. Nu am eu dreptul sa-ti impun ceva si stii ca nu am facut asta vreodata. Exprima ce crezi dar vezi unde si in ce forma o faci. Spun asta ca prieten, nu in alta calitate. Sunt convins ca vei intelege perfect ce am vrut sa-ti spun, nu cred ca trebuie multe cuvinte intre noi.
|
Tocmai ca am inteles si iti multumesc. Nu iti cer decat sa stergi fraza aia cu treason. Ma evidenntiaza, cred ca e clar, nu? Tu si dreptate, esti mult mai intelept decat mine. Doar asta iti cer.
Sunt foarte bolnav cu inima, cred un preinfarct ma paste, de aici "eroismul" meu. Ceva de genul "crap oricum, macar sa o zic". Dar Iuliu e mai tanar ca mine si nu trebe sa ajunga sedat batut si microcipat intr-un lagar FEMA-like sau Guantanamo-like. Oricum, promit public sa imi tin pliscul. Am de facut lucruri mai importante, de exemplu o confesiune foarte lunga duhovnicului meu. E posibil sa va vad de Jos, cu sau fara razboi, in the next few mobths. Dumbezeu sa ne ajute pe toti!