Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2015, 00:31:22
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Așadar, numai de bine!
Dazvidania, brat!

îmi amintesc de ieri aștept pe mâine
în tranșeea gândului e un frig siberian
dacă aș cunoaște limba rusă aș vorbi cu frigul
să iasă din mine
să plece în trupurile morților frica
mă înfrigurează tot mai mult
frica de a nu te pierde

pe atunci mă iubeai cu-nfrigurare
eu te iubeam cu dragoste de pierde-vară
abia acum iubirea pentru tine
mi s-a suit la cap
ca o vodcă
Vechi 11.02.2015, 00:36:45
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
îmi amintesc de ieri aștept pe mâine
în tranșeea gândului e un frig siberian
dacă aș cunoaște limba rusă aș vorbi cu frigul
să iasă din mine
să plece în trupurile morților frica
mă înfrigurează tot mai mult
frica de a nu te pierde

pe atunci mă iubeai cu-nfrigurare
eu te iubeam cu dragoste de pierde-vară
abia acum iubirea pentru tine
mi s-a suit la cap
ca o vodcă
.
Scrieti frumos. Mai vreau. Poate asa se detensioneaza atmosfera de pe topic. Aveti dreptate, fratia ta si Pelerin, un om foarte pragmatic si realist: ne putem da singuri foc la valiza de toata frumusetea. A mea m-a bruftuluit si ea, si bine a facut. Back to Earth!

Last edited by Barsaumas; 11.02.2015 at 00:40:24.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:40:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation Acesta este adevaratul RAZBOI !

http://www.cuvantul-ortodox.ro/2014/...nd-evanghelia/
Vechi 11.02.2015, 00:46:54
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Splendid si adevarat! E tot ce pot spune!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:57:49
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

E interesant ca in trecut, in SUA s-a putut protesta impotriva razboiului. Chiar daca oamenii respectivi au fost injurati, scuipati si probabil monitorizati de Secu, au avut voie totusi sa se exprime. ( de exemplu Michael Moore )

In colonia Romania ne temem de acelasi lucru. Si probabil pe buna dreptate, din acelasi motiv pentru care si prizonierii musulmani erau plimbati pe aici prin lumea a 3 a . Dar in acelasi timp, tot credem ca salvarea noastra vine din occident si nu din a spune clar nu razboiului.

Sigur ca de indata ce se va pune in miscare masinaria o sa fie foarte greu sa ai o opinie contrara. Dar nu exista moment mai bun decat asta pentru a le spune conducatorilor nostri oricare ar fi ei ca nu suntem de acord cu razboiul. Macar atat.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:58:05
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Implicit

Și cu anunțul din presa de azi cum rămâne? Cică tot românul, bărbat, între 25 și 35 de ani să se pregătească pentru niscaiva vizite pe la comisariatele teritoriale. Or face angajări de primăvară la viitoarele spații verzi?
Sau cum?
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:45:52
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Theo noi doi ne stim de ceva vreme si mereu ne-am spus lucrurile direct si fara ocolisuri. Este dreptul tau sa sustii ce crezi chiar daca eu nu sunt de acord cu pozitia ta si stii asta. Nu am eu dreptul sa-ti impun ceva si stii ca nu am facut asta vreodata. Exprima ce crezi dar vezi unde si in ce forma o faci. Spun asta ca prieten, nu in alta calitate. Sunt convins ca vei intelege perfect ce am vrut sa-ti spun, nu cred ca trebuie multe cuvinte intre noi.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:54:00
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Theo noi doi ne stim de ceva vreme si mereu ne-am spus lucrurile direct si fara ocolisuri. Este dreptul tau sa sustii ce crezi chiar daca eu nu sunt de acord cu pozitia ta si stii asta. Nu am eu dreptul sa-ti impun ceva si stii ca nu am facut asta vreodata. Exprima ce crezi dar vezi unde si in ce forma o faci. Spun asta ca prieten, nu in alta calitate. Sunt convins ca vei intelege perfect ce am vrut sa-ti spun, nu cred ca trebuie multe cuvinte intre noi.
Tocmai ca am inteles si iti multumesc. Nu iti cer decat sa stergi fraza aia cu treason. Ma evidenntiaza, cred ca e clar, nu? Tu si dreptate, esti mult mai intelept decat mine. Doar asta iti cer.
Sunt foarte bolnav cu inima, cred un preinfarct ma paste, de aici "eroismul" meu. Ceva de genul "crap oricum, macar sa o zic". Dar Iuliu e mai tanar ca mine si nu trebe sa ajunga sedat batut si microcipat intr-un lagar FEMA-like sau Guantanamo-like. Oricum, promit public sa imi tin pliscul. Am de facut lucruri mai importante, de exemplu o confesiune foarte lunga duhovnicului meu. E posibil sa va vad de Jos, cu sau fara razboi, in the next few mobths. Dumbezeu sa ne ajute pe toti!
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 10:15:11
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Tocmai ca am inteles si iti multumesc. Nu iti cer decat sa stergi fraza aia cu treason. Ma evidenntiaza, cred ca e clar, nu? Tu si dreptate, esti mult mai intelept decat mine. Doar asta iti cer.
Sunt foarte bolnav cu inima, cred un preinfarct ma paste, de aici "eroismul" meu. Ceva de genul "crap oricum, macar sa o zic". Dar Iuliu e mai tanar ca mine si nu trebe sa ajunga sedat batut si microcipat intr-un lagar FEMA-like sau Guantanamo-like. Oricum, promit public sa imi tin pliscul. Am de facut lucruri mai importante, de exemplu o confesiune foarte lunga duhovnicului meu. E posibil sa va vad de Jos, cu sau fara razboi, in the next few mobths. Dumbezeu sa ne ajute pe toti!
Să-ți ajute Dumnezeu ca inima ta să-și găsească inima, frate! Cu atât mai mult ar trebui să nu te mai frămânți pentru chestiunile politice, ci să cobori mai în adânc (cu ajutorul spovedaniei, cum spui, și al rugăciunii), acolo, la locul de întâlnire tainică cu Hristos.

Iar în privința subiectului topicului de față, cel mai bine cred că este să ne rugăm pentru pacea tuturor. Lăuntrică mai întâi.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2015, 00:59:50
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Un prost arunca un bolovan in balta! Eu sunt ala!

Iertati-ma fratilor, dar abia dupa ce am postat, am realizat ce mare branza am facut. De aici bineinteles ca vor lua nastere cel putin doua tabere, dar si dintr-acei care vor scrie doar sa se amuze.
Personal nu fraternizez cu NATO, dar din istorisirile mamei care a trait pe viu si atunci cand au trecut nemtii si cand au trecut rusii, ca la ultimii a fost macel nevinovat. Femei, batrani, vite, cai, produse de orice fel din gospodarie, durere si vandalism. Ce nu puteau lua, distrugeau. Femei violate, batrani chinuiti, tot ce era mai rau au trait bietii romani de prin sate. Si mai stiu ca tot "fratii ortodocsi" rusi, prin conducerea lor si-au infometat groaznic propriul popor, dandu-le nemtilor TOT, chiar inainte sa realizeze intentiile lui Hitler. Si mai stiu ca tot tatuca Stalin a ordonat executarea a aproximativ 22.500 de polonezi, mare parte tineri ofiteri, nevinovati. Daca cu occidentul o mai scoti la capat intr-un fel, de la rusi nu te poti astepta nici la mila, nici la ratiune. Cei ce au putere de decizie, nu au absolut nimic cu ortodoxia si cu Dumnezeu. Degeaba ne certam noi pe forum si luam partea unora sau altora. Cand armele vorbesc, ingerii plang!!! Poate de aceea au aparut pe toate site-urile cum de ceva vreme in foarte multe biserici din Rusia plang icoanele...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Răspunde