![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vreau să fiu practic, obiectiv, și foarte limpede și lucid, cum mi-e felul. Îngăduiți-mă. :) Ce facem cu oamenii aceștia ? ![]() În Holocaustul nazist, au murit 6 milioane de evrei, în lagărele de gazare și în alte locuri. 6 MILIOANE !!! Nu 148 de kenieni ! Apoi mai jos, o poză din Siria. În Siria, între anii 2010-2015, adică AZI (!!!), au murit 140.041 de ortodocși ! Dintre care 7.626 de copii sub între 1 și 14 ani. Relatează Reuters: http://www.reuters.com/article/2014/...A1E0HS20140215 Blestemații de musulmani !!! Mă lupt din străfunduri să iubesc asemenea oameni. Aici, o ortodoxă siriacă, plângându-și cei 5 copii morți. ![]() Siria, în numai 604 zile (!!!), noiembrie 2011 - decembrie 2012, a dat 40.880 de martiri ortodocși desigur. S-au demolat peste 200 de Biserici, mai multe decât a demolat comunismul românesc în 45 de ani de activitate, musulmanii au demolat în 4 ani. ![]() Ea e una din cei 40.880, în numai 604 zile, ortodoxă din Siria, de 5 anișori: ![]() Și acum întrebarea: înafară de ortodocși, se mântuiesc ereticii ? Evreii, care sunt păgâni, față de creștinism, se mântuiesc ? Kenienii, care pot fi penticostali, sau baptiști, se mântuiesc ? Dacă chinezii au atacat și-au ucis peste 10.000 de tibetani, care-l apărau pe Dalai Lama, acum câțiva ani, acei tibetani, budiști, ca și chinezii, se mântuiesc ? Deci, se mântuiesc ereticii ? Iuliu și alin și alți ecumeniști, ar spune: se pun ortodocșii de-a curmezișul porților Raiului, și nu îi lasă să se mântuiescă. Răspuns ce l-ar fi dat și Hristos, nu ? Și Sfinții Părinți, nu ? La semenea cifre, Barsaumas, nu ar trebui doar să ți se umezească ochii, ci să plângi în hohote. Răspunsul în postarea următoare.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 19.04.2015 at 13:41:05. |
|