Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2015, 17:57:01
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Singurul creștinism este ortodoxia.
Te-ai demascat ca esti un ecumenist in blana de oaie dupa cum bine te-am suspectat de la bun inceput.
A fost doar o exprimare gresita, se intelege din ce am spus mai apoi ca am vrut sa spun ca nu doar in ortodoxie, dar si in cultele din afara Bisericii e ceva gresit. Daca stii, fariseii cautau prin orice cuvant sa gaseasca o greseala sa acuze. Asa si tu, stai si vanezi vreo greseala la mine de cand ai intrat pe forum (desi eu cred ca esti Decebal). Spui mereu de ecumenism, dar am vazut ca nu stii despre ce vorbesti. In plus tu ai invatat din ortodoxie ca trebuie sa-i urasti pe oameni. Desigur, spui ca doar pe eretici, dar tu ii numesti eretici aproape pe toti, doar pe cei ce iti canta in strune nu. Ecumenismul este o ratacire de stanga (la fel ca toate ereziile), dar multi care sunt impotriva ecumenismului ajung sa cada in stanga, zelotism si stilism. Sf. Paisie Aghioritul spunea ca sunt doua fete ale aceleiasi monezi, ambele la fel de nocive. Ar fi mai bine pentru tine sa ai grija de problemele tale (care tin de zelotism), decat sa-mi vanezi mie greselile de ortografie.