![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Identitatea ta pe forum este o chestiune privată, este adevărat. Ai dreptul să-ți alegi un pseudonim, este adevărat. Nu ai obligația să-ți dezvălui adevărata identitate, dacă nu dorești, și asta e adevărat. Numai că toate cele de mai sus nu au nici o legătură cu problema. Problema, vezi tu, Emiliane, a intervenit nu în momentul în care ai refuzat să-ți declini identitatea, ci în momentul în care ai mințit în legătură cu ea. Dacă la întrebarea "ești sau nu Botoș Remus Emilian" ai fi răspuns simplu, "nu te privește și nu sunt obligat să-ți spun cine sunt", n-ar fi fost nicio problemă de ordin moral. Bine, ar fi fost la fel de evident cine ești în realitate, adică același user cu Daniel_ortodox, dar n-ar fi fost o problemă de ordin moral. Însă în momentul în care ai afirmat negru pe alb "nu sunt Botoș Remus Emilian", atunci ai început să ai o problemă. În primul rând pentru că ai mințit (și nu o dată) și în al doilea rând pentru că lași impresia că îți bați joc de noi, că ne iei drept tâmpiți, imaginându-ți că o să ne duci atât de ușor cu minciuna, ca un copil de clasa a doua care îi spune învățătoarei că i-a mâncat câinele tema de casă. În concluzie, faptul că te-ai dovedit fără putință de tăgadă a fi mincinos anulează orice credibilitate pe care ai fi putut să o ai ca "propovăduitor" al celor sfinte. Cum să te cred când îmi vorbești de mântuire, de Hristos, de Adevăr, în același mesaj în care mă minți în față ?!!!!! |
|