![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu.
În situații foarte dificile, când pare că nimic nu se leagă, eu știu doar două acțiuni care, dealtfel, se sprijină de minune între ele: rugăciunea și ...rugămintea. Încercarea constă în a lepăda orice gând de îndoială, orice teamă de refuz, orice gând de tipul "știam eu" (că n-o să meargă), orice formă de mândrie. Umilința deschide multe uși. Iar asta nu înseamnă să ne lipsim de demnitate, ci doar să ne purtăm așa cum impune situația. Oricâte refuzuri ar fi de întâmpinat, oricâte ironii, oricâte răutăți sau indiferență, actul rugăminții trebuie, cu adevărat trebuie să continue. Altă cale nu este! Sugerez să se abordeze din nou grădinițele de stat /creșele. Ele sunt conduse de oameni. Printre femeile care au rolul de director într-o creșă se mai găsesc și făpturi înțelegătoare, milostive chiar. Sau sensibile la anumite lucruri, deh... Vorbesc și din experiența personală. Copiii noștri au intrat la creșă de la 2 ani, după oarece eforturi din partea noastră. Nu era totul chiar ca la carte, dar am găsit oameni înțelegători, care au trecut peste anumite aspecte, cu bunăvoință. Altminteri, ce alternativă există? Eu nu prea văd pentru situația de față... E decisiv să mizăm pe cooperarea dintre oameni. A nu insista să avem încredere în acest liant înseamnă a ne ridica singuri ziduri de netrecut, a ne autosabota etc. Trebuie să facem rugăciune fierbinte și rugăminți insistente și abile. Până izbândim! Doamne ajută! |
|