![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ii dau dreptate lui Ovidiu.
Un copil nu poate fi gasit sau oferit pentru adoptie asa, pe internet. Exista organizatiile speciale pentru asa ceva. Legat de al doilea mesaj: cred ca Mirela se referea la romanii care locuiesc in strainatate si vor sa adopte copii. Mereu sunt tratati altfel decat cei din tara si nu este drept. Mi se pare rautate ceea ce spune Yasmina si e sustinuta de Corinusha. Nu este vorba de a cauta si adopta copiii cei mai cei. Nici nu sunt abandonati asa copii. De ce spuneti asfel de lucruri? Nu stiu, nu am vazut cel fel de copii sunt abandonati si dati spre adoptie. E vorba totusi ca multi romani sunt cumva traumatizati de oameni care fac rau si de asta ii evita, le este frica. In general nu poti sa stii cum este copilul si ce va ajunge. Indiferent cum este si daca este adoptat sau natural. Sunt riscuri si fiecare om se straduie sa le evite. Si aici este si vina parintilor. Inclusiv a parintilor care ajung sa-si abandoneze copii, sau sa-i dea in adoptie. Si fiecare om cauta sa creasca acei copii pentru care are putere si posibilitati. Ca pana la urma nu-i cresti sub clopot de sticla, tot trebuie sa ajunga in societate si acolo apar probleme si sunt discriminati fie ca sunt cu handicap, sau ca arata altfel. Sa nu uitam asta. Pai cand ma uit cum ma priveste pe mine lumea aici si ce suntem pusi in oala cu altii ce sa mai spun. Nu, nu mai discut, ca imi fac pacate. Nu stiu cum va este voua in America si cum sunteti priviti. Nu cred ca trebuie sa judecam aici pe nimeni. Intai sa ajungeti in postura de a infia un copil si apoi sa discutam. Dar sa judeci pe un om care sufera si nu are posibilitati sa obtina pe nici o cal copii? Fete tinere care pot avea pe cale naturala? E foarte usor sa dam 10 la fundul altuia. Este o discutie delicata si larga aici. Nu este asa simpu cum vedeti voi.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 24.08.2015 at 17:05:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 21:31:53 |
Stie cineva? | Laurentiu | Generalitati | 0 | 29.09.2006 14:07:52 |
|