Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2015, 11:39:06
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu vad rostul acestei discutii si n-am sa stau sa scriu aici pe forum de ce n-am putut adopta un copil. Sunt conditii pe care nu le indeplinim. Punct.
Mirela deja a raspuns la o parte. Bani, bani, bani.
Si copiii se dau tot pe bani si inca pe bani multi.
Da, daca nu stai in tara iti trebuie multi bani si nici asa nu-ti da.

Eu nu stiu, vad ca va este foarte usor sa vorbiti despre lucrurile astea si totusi va intreb:
Voi de ce nu adoptati copil?
Daca tot dati lectii la altii?
Si de ce nu adopta toata lumea si sa fie caminele goale, sa nu mai fie orfani?

Ma uitam la televizor aici de-a lungul timpului si am vazut si inteles cum este cu copiii. Cine are bani poate orice.
Am fost socata.
Cati bani pot sa aibe oamenii si ce pot sa faca.
Si totusi tot mai sunt greutati si asa. Probleme legislative.
Inca acolo in America totul este posibil. Aici nu. La toate nu si nu.

Legat de varsta copiilor de adoptat:
In mod normal si natural, ar trebui ca toti copiii sa se dea de mici si direct in adoptie. Nu sa-i tina ani de zile in camine.
Normal si firesc pentru orice parinte este sa poata sa ia bebelus.
Eu nu inteleg de unde veniti cu regulile astea ca numai parintii naturali au dreptul la totul, iar cei care adopta sunt niste animale mfara nici un drept.
Numai voi aveti dreptul sa va bucurati de o sarcina, de un bebelus, sa alaptati, sa plimbati un carucior! In fine tot ceea ce este normal pentru un parinte.
Unde scrie asta? Unde scrie ca parintii naturali sunt mai cu mot si noi trebuie sa fim calcati in picioare?
Si de ce copilul ala trebuie sa stea ani de zile prin camine si sa fie traumatizat.
Ah, ca mai sunt unii, putini care raman orfani mai tarziu, este altceva.

Dar, eu nu spun ca numai copiii mici trebuie sa fie adoptati. Eu as fi luat si mai marisor.
Cu cat este mai mare copilul, cu atat sunt mai multe probleme.
Depinde de caz, de situatie.

Si asa cum am mai spus, nu stiu despre ce pretentii vorbiti. Da, or fi unii care au anumite pretentii.
Dar in final este vorba sa poti iubi copilul si reciproc. Sa existe o afinitate.
La adoptie nici nu te lasa sa-l cunosti. Iti da o poza. Te duci poate cateva zile sa-l vezi la camin cine stie cum si cu ce reguli.

Sunt oameni care au posibilitati si putere si iau copii handicapati si bolnavi. Daca le pot asigura ei totul este perfect.
Fiecare cat si cum poate.

Vad cu surpriza ca multi cauta si privat copil. Ca si aici pe forum. Isi cauta ei copilul. Daca se da voie asa nu stiu.
Unii pandesc cand apare un copil abandonat in maternitate sau spital, mic.

Nu stiu, mie nu mi se pare corect cum se procedeaza in ziua de azi cu adoptiile.
Si in fond as putea sa pun problema si invers. De ce ii analizeaza atat pe adoptatori si le pun atatea conditii? Daca n-ai bani nu esti bun, daca n -ai casa, daca esti strain, daca ai varsta nu stiu care. Adica daca este mai amarat dar stii sa ingrijesti si sa iubesti copilul nu esti la fel de bun?
De ce numai bogatii si spuma spumelor sa poata adopta?

Sufera mult si cei care vor sa aibe copil. Indiferent pe cale il obtin.
Repet cu bani este totul posibil, dar sunt si greutati si suferinte.

Eu am incheiat discutia. este mult prea delicata si dureroasa.
Daca pentru voi este asa de usor si fara probleme, numai copil sa fie, atunci mergeti si adoptati.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stie cineva? delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.12.2013 20:08:13
Stie cineva...? Noesisaa Generalitati 14 07.05.2011 12:05:14
Poate stie cineva... mister_nashoo Botezul 0 25.10.2006 21:31:53
Stie cineva? Laurentiu Generalitati 0 29.09.2006 14:07:52