Citat:
În prealabil postat de Iulia2579
Va multumesc pentru raspuns, dar mie nu imi place calugaria.
Eu sunt facuta pentru casatorie, pentru a fi o buna crestina fiind o buna sotie si mama.
Calugaria am exclus-o de mult si dupa multi ani de cercetare ale acestei vieti. Calugaria are dulcetile ei, dar aceiasi manturie se poate atinge si prin casatorie...
|
Dacă ați remarcat, mesajul meu nu era o pledoarie pentru călugărie ci, pomenind în treacăt experiența unei fete care căuta măritișul, am scos în evidență ceea ce cred că rămâne: multe și nebănuite sunt căile prin care Domnul aduce pe om Acasă, în Împărăția Lui! Nu mă satur să mă minunez, de câțiva ani buni, de această temă deschisă sub ochii noștri, ai tuturor, neîncetat.
Iar postările dvs. mi se par un prilej potrivit pentru a cânta pe aceeași strună... Mă tem însă,
deja, că aveți alte gusturi muzicale. Și că am fredonat, după ureche ce-i drept, oarecum în pustiu...
Astfel, n-o să vă mai deranjez cu opiniile mele. Timpul nostru, al oamenilor cu o viață concretă iar nu făcută din cartoane frumos colorate cu reverii și alte zădărnicii - e prețios, foarte prețios! Și foarte scurt, dealtfel.
Numai bine!