Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2015, 17:01:48
oitza ratacita's Avatar
oitza ratacita oitza ratacita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.05.2015
Locație: RO
Religia: Ortodox
Implicit

Nu e treaba mea...insa ati intrat sa cereti o lamurire, o informatie, iar oameni binevoitori v-au oferit raspunsuri asa cum au stiut. Suntem o comunitate cu oameni extrem de diferiti, cu experiente diferite de viata, proveniti din zone diferite, cu puncte diferite de vedere. Din tot ceea ce ati primit puteati elegant sa extrageti ceea ce va este de folos si sa multumiti pentru restul parerilor, chiar daca nu sunt compatibile cu crezul dvs. de viata. Asa ar fi fost de preferat pentru o crestina blanda si iubitoare ce-si doreste sa fie sotie si mama.
V-ati pus vreodata intrebarea daca nu cumva Dumnezeu va ocroteste de ceva mai greu, ceva peste puterile dvs, de nu va daruiesti copii sau sot?
Spuneti "Dorinta mea arzatoare e sa am prunci carora sa le povestesc despre Cel de Sus" - sunt multe alte modalitati sa va manifestati in acest sens; va puteti face profesoara de religie; puteti merge in parc sa povestiti despre Cel de Sus copiilor de acolo. A fi mama e cu mult mai mult si mai ostenitor si implica si "a forma oameni prin puterea exemplului personal".
Sfatul meu (de femeie sucita, divortata, cu pretendenti pt o alta casatorie, dar care tanjeste dupa viata monahala) e sa recititi toate sfaturile ce le-ati primit; sa va ganditi ca la fel precum colegii de discutie gandesc majoritatea barbatilor deci si un posibil pretendent la mana dvs; sa va lasati patrunsa de blandete si iubirea de oameni, si sa munciti putin la modul de a interactiona cu oamenii. Aici nu va judeca nimeni. Nu trebuie sa va cunoastem personal, din cateva fraze si multe ??????? se trag lesne concluzii...Oare ce parere ati avea dvs despre Maica Domnului aflata in ipostaza pe care dvs ne-ati aratat-o aici pe forum? Maica Domnului ne este tuturor femeilor model.

Va rog sa nu-mi raspundeti la ceea ce am scris, stiu deja ca veti rabufni, ma veti acuza si va veti scuza. Cititi Psaltirea, va veti linisti, si o schimbare tot se va petrece in interiorul dvs ca sa priviti barbatii altfel (ca pe niste parteneri de echipa, nu ca pe niste donatori de sperma)
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
DESPRE PSALTIRE iubire Rugaciuni 121 14.09.2011 10:33:00
Exista pomenirii la psaltire ...... mara2008 Generalitati 30 27.07.2011 18:04:52
pomenirea la psaltire onyx235 Generalitati 32 04.11.2009 12:32:10
Cuvinte din Psaltire phradmon Despre Biserica Ortodoxa in general 29 29.12.2007 17:01:04