![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da' ce misto il comenteaza aia de pe link :)) Toata lumea stie cum sta treaba cu notarii, numa' desteptu' lu' peste s-o trezit sa ne dea "breaking news" in stilul "perspectiva alternativa la realitate". Si ce i-o venit taman acum nu stiu, cred ca l-o pus unu' sa citeasca de pe prompter ca era prea popular si lasa prea tare in urma concurenta politca ![]() Eu nu inteleg, daca era nevoie de sistemul asta, dc nu e un serviciu de stat, pe o suma modica asa cum sunt judecatorii de ex. Ar castia si statul mai mult, nu doar o casta de hotzomani. Dar stai, ca fara sa existe bogati si saraci care sa fie calariti de aia bogati, n-am mai avea ordine sociala, corect? Ia ganditi-va cum ar arata o societate in care toata lumea ar castiga BINE? La toti li s-ar rupe de ce zice nu stiu care politician furacios si incompetent iar votul nu s-ar mai cumpara pe un kil de faina si o litra de ulei + o tona de promisiuni mincinoase.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.11.2015 at 16:46:39. |
|