Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2016, 15:30:23
alia28aa alia28aa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Un buchet de flori si un simplu "La Multi Ani" este de ajuns.Daca incepeti
cu "ode conducatorului iubit" o s-o ispitesti.Este o ispita mare si anume iubirea de sine.Voi practic in mod nestiut incepeti sa-i creati cultul personalitatii.

Vine vrasmasul si iti zice tie :"Compune-i poezii, laud-o, laud-o..."
Apoi se duce vrasmasul la preoteasa si ii zice :"Vezi, esti tare in credinta, uite
oamenii te lauda, te maresc, esti cineva pentru ei.Asta inseamna ca meriti
mai mult decat ei, de la ei.Cere-le si daca refuza atunci impuna-te" .
Si uita asa se aduce vrajba in parohie si se sparge o casa.
Si culmea nici nu stii ca tu ai piatra de capatai pentru spargerea casei.

Lasa poeziile si treci la adevarata pocainta si o sa-ti dispara astfel de ganduri
de marire.
Ai de capu' meu !
Pai daca e asa, eu am loc la "loja oficiala", in cazanelul cu smoala ... :) :) :)
Si asta numai din ispitiri cu cadouri personalizate...unde mai pui pacatele serioase ?
Data viitoare cand ma spovedesc, oare sa zic ca am comis-o, daruind bucurie si ca ma simt foarte vinovata ca am vazut priviri stralucitoare si zambete de la o ureche la cealalta? Tulvai, cred ca ma si da afara dintre ucenici, dragul meu parinte, care prin fiecare gest pe care il face, imparte fericire cheltuindu-se pe sine.
A fi fericit si a imparti asta cu cei din jur, nu e nicio ispitire, ci o implinire a menirii noastre de oameni si e calea cea mai faina spre mantuire. Frica si ingustimea nu-s lanterne cu care sa cautam drumul catre Rai.
Reply With Quote