Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Daca aceasta opozitie si repros neintemeiat este singura problema si singurul lucru care va impiedica a va casatori cu omul respectiv, daca dumneavoastra sunteti ferm convinsa ca vreti sa va casatoriti , sa fiti impreuna toata viata si sa va intemeiati o familie cu omul respectiv, daca sunteti ferm convinsa ca il iubiti din tot sufletul, si daca sunteti ferm convinsa ca si el simte accelasi lucru fata de dumneavoastra, atunci evident ca este absolut normal si firesc sa va casatoriti cu omul respectiv si sa va intemeiati o familie cu el.
Iar cu mama dumneavoastra. Este de inteles ca un copil sa tina si la parintii lui. Incercati sa-i explicati cu calm si rabdare mamei dumneavoastra ce simtiti fata de omul respectiv si ca doriti sa fiti impreuna cu el toata viata, prin discutii purtate cu calm si cu argumente .
Daca, cu toate acestea, mama dumneavoastra nu isi schimba atitudinea, atunci, cu tot respectul pentru ea si fara a o jigni, trebuie sa faceti ceea ce va face pe dumneavoastra fericita- adica dupa cum ati spus, sa va casatoriti cu omul respectiv.
Pana la urma este viata dumneavoastra, sunteti majora si capabila a lua singura asemenea decizii.
|
Am incercat de n ori sa discut cu ea,sa ii explic ca eu sunt fericita si ar trebui sa se bucure pt fericirea mea,dar mereu imi arunca in fata ca ma cert cu ei care m.au crescut si au facut atatea pt mine pt un baiat,ca e mai important el decat ei...ba chiar am fost pusa in situatia de a alege intre ei si el. E o situatie foarte dificila pt ca nu vreau sa.mi ranesc parintii sau sa ii fac de rusine,dar vreau sa imi dea dreptul la fericire. Poate o sa gresesc in alegerea mea,dar nimeni nu imi garanteaza ce va fi pe viitor si macar sa ma simt eu responsabila de greseala mea ci sa nu traiesc cu regretul ca am facut ce a crezut mama ca e bine.