Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2016, 16:29:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carine Vezi mesajul
Asta imi zice si el, sa-mi gasesc un sport. A zis ca o sa ma forteze sa ies. Desi cand ies ii e greu sa ramana cu copilul.

Dar eu nu am fost crescuta asa, din familie am invatat ca timpul liber il petreci cu familia. Nici nu am chef sa fiu in alta parte. La el mama lui pleca la dans si copii asteptau cu tatal sa se intoarca (a nu se intelege ca maica-sa e o depravata, dimpotriva si ea facea totul acasa, abia acum a inceput sotul sa o ajute).
Imi dau seama ca sportul nu e tocmai genul tau de activitate, dar nu fa un pretext din chestia cu familia pentru asta.

Ramane suficient timp si pentru familie.

Sportul deconecteaza, realaxeaza, chiar induce o stare de fericire - dovedit stiintific.

In plus, poate el nu o sa mai ridice atatea obiectii vizavi de forma ta fizica, pentru un om care nu are prea multe repere,asta poate fi unul destul de important.

Daca aveti cu cine sa lasati copilul, poate gasiti si un sport care sa-l faceti impreuna.
Cand o sa mai creasca, il luati si pe el chiar.

Nu-ti sabota singura relatia, atat timp cat ai stiut ca vor fi minusuri, descurca-te acum cu ele.

Uite, vezi, daca ai stiut ca in casa la el maicasa facea totul, trebuia sa te astepti ca el sa creada ca va fi la fel si in casatoria lui.

Incepe sa-i dai de lucru facand ceea ce vrea el sa faci (sportul), cu timpul va face si ceea ce vrei tu sa faca.

Last edited by AlinB; 14.08.2016 at 16:31:29.
Reply With Quote