![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
2. Sa si-l faca, nu am nimic impotriva, doar sa fie sigur ca vrea, si fie constient ca nu se sterge si sa isi asume sa traiasca toata viata cu el. sirene?! era vreo moda candva? Totusi, nu are de ce sa ii fie unui om rusine cu tatuajul parinilor. Nu e tatuajul lui, iar tatuajul parintilor nu arata cat sunt de buni sa rai acei parinti. N-are nii o treaba una cu alta. Alin, nu am facut greseli atat de mari incat sa le regret. Ai inteles acum? Deja exagerezi. Nu am zis nici ca 100% nu voi regreta nii o greseala. Dar greselile cae am ALES sa le fac nu o sa le regret. Si crede-ma, nu o sa ALEG niciodata sa calc pe cineva cu masina sau sa fac crime sau sa ranesc pe cineva ireparabil. Alea sunt accidente, nu alegeri. Trust me, n o sama urc bauta la volan (sau poate nu o sa urc deloc la volan si punct; momentan nu a carnet, inca nu ma tenteaza f tare sa m-l fac)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia pe Marte | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 116 | 08.12.2012 20:33:23 |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
|