Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2017, 16:41:40
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nouneim Vezi mesajul
Palma virtuala ai inteles tu,ca de altfel multi inteleg numai ce vor ei.Parintele Calistrat in ceea ce a spus nu a facut referire la acei preoti care colaborau cu securitatea,cred ca nu am vazut ceea ce a spus.Nicoale,pardon Nicu Steinhardt,apropo.Daca e asa cum spui ca Biserica a facut totul numai din banii lor,pai atunci duceti-va la Patriarhie,dati jos ierarhii,apucati-va de instruirea poporului,schimbati duhovnicii,ca ei nu cunosc,nu au citit,nu au habar de nimic,nu mai avem nevoie de ei,ca stim noi.Asa e simplu sa spui ca unii preoti au colaborat cu securitatea,dar te-ai intrebat daca erai in locul lor ce ai fi facut?Asa smardoiala cibernetica au toti.Cand iti ajunge cutitul la os,nu stiu cati mai au curajul sa se mai dea cunoscatori.Cand iti spune doctorul ca ai cancer si mori in 2 luni,nu stiu daca mai poti sa contrazici duhovnicii.
ei ei ei... vezi? asta e diferenta dintre noi, eu nu ma feresc, o spun verde. tu asta ai facut, iarasi. te-ai folosit de altcineva pentru a face un repros.

citeste jurnalul fericirii, al lui nicu steinhardt, ai sa intelegi multe de acolo.

am impresia ca nu intelegi decat ceea ce vrei, hait! parca de asta ma acuzai pe mine... pentru mine ierarhia bisericii ortodoxe romane este o stanca, eu sunt prea mic ca sa pot sufla vreodata in directia aia. dar impotriva ipocriziei si a inapoierii am sa strig mereu. virtual, evident. din pat, cu laptopul in mana...
Reply With Quote