Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Acum este timpul pentru rugaciune: " StrăluceÈte în inimile noastre, Iubitorule de oameni Doamne, lumina cea neînserată a cunoÈtinÈei dumnezeirii Tale Èi deschide ochii cugetului nostru spre cunoaÈterea evanghelicelor Tale propovăduiri; pune întru noi Èi frică de fericitele Tale porunci, ca poftele trupeÈti cu totul călcându-le, viaÈa duhovnicească să petrecem, toate cele ce sunt spre plăcerea Ta cugetându-le Èi făcându-le. Că Tu eÈti luminarea Èi sfinÈirea Èi mântuirea sufletelor noastre Èi Èie slavă înălÈăm: Tatălui Èi Fiului Èi Sfântului Duh, acum Èi pururea Èi în vecii vecilor. Amin.
|
oare nu e crestineasca rugaciunea de mai sus? zic si eu... acu n-o sa ma faceti penticostal dupa ce m-ati facut adventist!
e aberanta pretentia ca exista o singura biserica, o singura autoritate, etc. ia uite:
23. Deci, dacă s-ar aduna Biserica toată laolaltă și toți ar vorbi în limbi și ar intra neștiutori sau necredincioși, nu vor zice, oare, că sunteți nebuni?
biserica= oameni=crestini
acum, voi evitati cu grija, as zice, ma refer la bravii nostri ortodocsi, iar PT cu frica, la adevarata cauza de discordie, la faptul ca penticostalii sustin ca vorbitorul in limbi, fiind binecuvantat de duhul sfant vorbeste direct cu dumnezeu in momentul ala! asta spune pavel, asta sustin penticostalii, asta se fereste PT sa spuna si asta evitati voi sa spuneti. de este adevarat si inca se petrec astfel de lucruri ele sunt un miracol. voi, catalin si ceilalti, spuneti ca sunt falsuri, eu nu cred in miracole, dar daca sunt adevaruri?