![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Intre timp am gasit si citate care confirma ce spun eu: Iosua Navi, cap. 7 "6. Atunci Iosua și-a sfâșiat veșmintele sale, a căzut cu fața la pământ înaintea chivotului Domnului și a stat așa până seara și el și bătrânii lui Israel și și-au presărat pulbere pe capetele lor. 10. Iar Domnul a zis către Iosua: "Scoală, pentru ce ai căzut cu fața la pământ?" Cartea Iuditei, cap. 9 "1. Iudita a căzut cu fața la pământ și și-a presărat cenușă pe cap și și-a lepădat sacul cu care era încinsă. " Facerea cap 17 "17. Avraam a căzut atunci cu fața la pământ și a râs, zicând în sine: "E cu putință oare să mai aibă fiu cel de o sută de ani? " "3. Atunci a căzut Avram cu fața la pământ, iar Dumnezeu a mai grăit și a zis:" Sunt o multime de citate, unul mai elocvent: Luca, 5 "12. Și pe când erau într-una din cetăți, iată un om plin de lepră; văzând pe Iisus, a căzut cu fața la pământ și I s-a rugat zicând: Doamne, dacă voiești, poți să mă curățești." Deci e clar ca e vorba de inchinare. Last edited by catalin2; 06.01.2018 at 20:40:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|