Eu spun demonului : ieși afară în numele lui Iisus Hristos din Nazaret. Atât. Dacă am autoritatea necesară, demonul va ieși. Dacă nu, mă voi ruga lui Dumnezeu pentru această problemă. În niciun caz nu voi sta la taclale cu demonul, nu voi vorbi în limbi cu el (demonul știe inclusiv românește), nu cred că e nevoie de vorbire în limbi pentru a determina demonul să iasă, ca și cum eu aș putea duce muncă de lămurire cu demonul. Nu au sens întrebări pe care să le pui dracului, fiindcă el atâta așteaptă, să fii curios și să discuți cu el. Ai căzut în capcana în care au căzut preoții catolici care au încercat să scoată cei 7 demoni din Anneliese Michels. Ai aici casetele cu înregistrarea exorcismului, dacă vei audia puțin vei observa că preoții erau foarte curioși, întrebau dracii cum este în Iad, unde stă Fecioara Maria. Dracul le răspundea și culmea, le dădea sfaturi, cum să se îmbrace ca preoți, cum să se comporte cu enoriașii. Culmea! Exorcismul nu a reușit, preoții au făcut pușcărie fiind acuzați de crimă.
Vezi că sunt 10 părți. Îți pun prima, și tu le poți derula pe toate.
https://youtu.be/blLJk3PqHl4