![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Cine v-a pus pe voi pe scaune de judecata? Unde a zis Domnul Iisus ca a venit sa judece si sa dea cu toiagul? V-ati luat singuri acest drept sa JUDECATI si sa loviti si iata l-ati judecat pe Dumnezeu, vai voua!!!... si L-ati gasit graindu-si Cuvantul si invatand in sCNIP pe cei mici si L-ati socotit sectant si nebun sau mai rau, L-ati socotit satana. Citat:
Deci tu cu echipa de inchizitori necredinciosi care calcati legea si instigati la sclavie si exclusivism si la cenzura nedreapta sunteti recidivistii. In cazul tau se vede ca esti recidivist la fiecare postare si pe toate firele de discutie. Repeti intruna ca un flasnetar confuziv de pe pozitia de Garcea-Torquemada confundand cele 7 TR. Ap. cu sectele si lovind in toti cei ce cred pentru necredinta voastra caci iubiti mai mult blestemul si hula decat iertarea, Trambitarea si Binecuvantarea. Nu stii ce e o secta, nu stii care duh rau curge din secte dar iti permiti sa versi tone de sentinte si josnicii la nesfarsit. Sectarul inclusiv ortodoxul-sectar asa ca un idoleu nu crede niciodata ca e vinovat ci o face numai pentru ca sa fie luat de sef, de smerit inaintea oamenilor, sa fie vazut si laudat de altii si pentru asta sa fie considerat mare smintisor, foarte teolog, cand defapt el se crede infailibil si niciodata el nu e vinovat orice ar face si oricate si-ar permite. Pricepi acum duhul rau care iese din secte si din sectarii care asa s-au ”botezat” la baia comunala ca un fel de juramant ca ei nu vor mai fi niciodata vinovati si asta cred ei de atunci, oricat ar pacatui si gresi, ei se incred ca nu sunt niciodata vinovati socotindu-se mai tari ca papa. AI INTELES DECI CE INSEAMNA EGIPSIHOLOGIA SECTARA INFILTRATA IN ORTODOXIE si pe care o constat la inchizitaia de pe forum care si-a luat orice drept divin si osandeste pe oricine? Citat:
Unul care nu accepta argumentul APA nu are ce sa stie el de erezii. Tu practic propovaduiesti stiinta-falsa, globalista a globalailor si platistilor-farfurisiti, minciuna, lumea pagana moderna, deci mai eretic si mai judecator nu am intalnit (afara de mine). Domnul a poruncit:”voi sa nu judecati! Voi iubiti-va unii pe altii si sa iubiti inclusiv pe vrajmasii vostrii si nu judecati gandurile omului!” ceva de genul asta ca nu tiu minte prea bine textul Evangheliilor. Foarte teolog si habar nu ai ce inseamna crestinismul... ca de ortodoxie, de Calea cea dreapta, stramta, fara vina pe ea si fara gresala nici nu poate fi vorba. V-ati luat drujba, bocancii de terorist cu varf si cu toc de otel si toporul in mana si dati cu barda-n copii, in sfintii ingerasi, mai rau ca Irozii. Citat:
Esti decat un flasnetar pripit repetor de pripeli care negi evidenta, negi asa ca iudeii lasi din vechime obedienti unui sinedriu viclean ce l-a rastignit pe Dumnezeu cu mana lui Pilat, negi lucrarea crestina a ortodoxiei si lucrarea Domnului Iisus-Cuvantul. Uita eu imi cer iertare cui i-am gresit, inclusiv tie caci sunt vinovat, spun lucruri grele si grave care dor si iata ca te si iert caci nu sunt trimis sa judec pe cineva sau sa dau co toiagul Cuvantului in vreun suflet ci sa spun Adevarul si ceea ce cred. Cred ca te-am iertat si pe tine si pe cei ce s-au pripit si au osandit cele 7Tr.Ap din pozitia mea de mirean ortodox din BOR. Am acest drept pentru ca eu cred in ele!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 09.04.2021 at 15:13:53. |
|