![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Dacă era Iugoslavia în 1994 nu treceam de un sfert Romania-Iugoslavia, România a terminat sub Bulgaria în 1994 care a luat locul 4 și a eliminat Germania, deci sunt multe făcături mizerabile în această cupă și în FIFA. Eu aș vrea să văd un meci de Cupa Mondială SUA-Rusia, sunt din confederații diferite deci se pot întâlni dar culmea că nu prea pică în aceeași grupă, cred că s-ar uita toată planeta, e bine totuși că au lăsat Iranul chiar dacă i-au demolat, nu mi se pare corect să distrugi munca unor sportivi. Morgan Freeman a fost cooptat și de americani să promoveze, deci nu-mi place că într-un fel a schimbat taberele, el trebuia să rămână doar pe proiectul american pt găzduirea cupei mondiale nu să fie ca un traseist politic, plus că el a prezentat un documentar pe netflix spre zona ateistă. Citat: 

Citat: 

Ce farmec ar avea cupa mondială Iarna când toți ne pregătim de colinde, liniștire, mai degrabă merge ceva cu corala Madrigal ? Ce se va alege de stadioane după cupă, cât a crescut datoria publică a Qatarului pt această joacă, cât se va părăgini la fel ca după olimpiade ? 

„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.11.2022 at 23:37:17.  | 
| 
 |