Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2023, 21:38:25
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Am vazut barbati in pantaloni scurti si slapi,blugi tricouri cu fel si fel de desene in biserica, la ei e in regula? sau numai femeia trebuie sa se imbrace decent.
Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Aici in bisericile grecesti mai mare dragul sa vezi credinciosii cum vin la slujba imbracati atit femeile cit si barbatii.Nu am vazut un grec cu blugi si cu tricou nici vorba de pantaloni scurti. Eu zic si barbatii sa se imbrace cu pantaloni si camasa vara si iarna cu sacou sau palton pardesiu. Aici romanii numai la petreceri se imbraca elegant isi pun pe ei ce au mai frumos si eu nu inteleg de ce la biserica le e tare greu sa se dichiseasca putin?
Oamenii se îmbracă după buget, e mai accesibil un tricou chiar și cu inscripții decât un sacou sau palton.
Doi nu văd de ce te-ai îmbrăca elegant la Biserică, dacă la locul de muncă stai într-o salopetă, sau într-o uniformă de lucru, adică minim 8 ore stai într-un fel și după să ieși ca din cutie nu e o proiecție prea mare față de ce faci ?

Haina nu trebuie să spună ceva despre tine ?

Dacă ești șofer pe camionul de gunoi în timpul săptămânii, poți să vii ca business man Duminică dimineața la slujbă, de ce ai face asta ?

Iar ultima chestie cine are un palton, niște cămăși sau altele elegante, nu are doar o ținută-două, are dulapuri pline, nu mai are limită e ca o cursă a modei, dacă ar avea doar una-două s-ar ponosi, sau uza de la spălări, purtat, unde să te oprești ca să nu dai în patima hainelor ?

Last edited by Iorest; 19.01.2023 at 21:41:21.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 211 07.07.2025 21:15:36
femeia trebuie sa fie supusa barbatului ei? ingerul_pazitor Generalitati 13 06.06.2023 09:59:04
tinuta femeii in biserica lore86 Tinuta in Biserica 469 04.08.2016 15:47:33
Sotia - piedica de mantuirea a barbatului? Aghioritul Generalitati 12 05.07.2011 15:10:35
Ziua barbatului Dia20_diana Generalitati 15 12.05.2008 14:51:49