![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am văzut pe undeva că s-ar fi redus substanțial cursul dovadă că nu lua nimeni, de ce ai lua ceva ce poți auzi gratis. Nu știu dacă preotul și-a dat seama de când i-au făcut invitația respectivii că va fi plasat într-un context în care poate legitima și alte idei, curente, care nu au legătură cu Biserica. Când ți se face o ofertă de lucru nu știi tot colectivul de care te lovești acolo. Citat:
Îmi aduc aminte că prin anii 90 erau mai mulți preoți care conferențiau, pr Teofil Părăian, pr Nicolae Tănase, și alții, acum s-a redus mult dimensiunea aceasta misionară a călătoriilor în care se discută cu oameni din diferite cetăți, unii nu conferențiază nici în orașul lor. Adică mi se păreau utile până la un punct, acum poate nici nu li se mai asigură o sală unde să vorbească, cine știe. Apostolul Pavel călătorea între continente și o Biserică Misionară ar trebui să aibă cam în fiecare județ, măcar un preot profesor care să organizeze niște seri cu tematică pastorală, nu neapărat să fie simpozioane foarte tehnice din care lumea nu înțelege.