![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Diana Sosoaca, un fel de Dolores Umbridge
Totusi trebuie sa ne batem cumva cu UE. Eu as zice că Terhes face treabă bună acolo sa se ia de liberali. Observ că cică UE au un proiect de lege să interzică oamenilor să mai poarte cruci , brătări Èi alte accesorii sfintite la gat, mâini, etc., pentru crestini. Mi se pare aberant si strigător la cer să facă UE asa ceva. Poate nu stiti dar am avut un subiect legat de vrăji si farmece unde am răspuns mai demult aici pe forum legat de cineva din familie care se ducea la o tigancă să facă făcături bărbatului ei. Si se trezea bărbatul ei că nu mai avea icoana Maicii Domnului în portofel, câteva lucruri sfintite (accesorii). Si cine mai stia de lucrurile astea spunea, daca scoti icoana Maicii Domnului din portofel (ceva mic) , acel individ este subjugat unei forme de farmece. Poate sunt unii care nu cred asta, dar când s-a aflat imediat acest bărbat a fost dus la biserica sa ii citească preotului si să dezlege. Acest bărbat s-a trezit ca prin minune după rugăciunile preotului. Revenind la subiect , daca UE face asa să interzică lucrurile sfintite, oamenii fără să stie ar deveni tinte sigure farmecelor Èi vrăjitoriilor, capcana dracilor.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 02.01.2024 at 22:57:12. |
|