![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este intereseant cum sa distrugi o tara intreaga nu este ilegal dar sa oferi un bilet la spectacol este. Daca eram diasporean ii puneam pe smecherii de la consulate sa-mi plateasca banii de benzina daca veneam sa votez de departe, ca Slava Domnului au de unde! Altfel Pa, spalati-va cu ei pe cap...!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 16.05.2025 at 20:19:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar știu un primar care are peste 5 mandate, numai cu votul oamenilor care se vând pt un mic și o bere. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesant populația Republicii Moldova e de vreo 2.54 milioane, și votul suveranist anti-sistem practic, nu neapărat pro Simion ci anti tot ce e în spatele lui Șordan e de vreo 5 milioane 300.
E clar că valul schimbării e cât o regiune istorică a României.
|
|||
|
|||
![]()
Surprize, surprize: George Simion a câștigat votul pe cel mai activ și productiv segment din societate. Nicușor Dan s-a impus cu pensionarii și adolescenții
George Simion a câștigat votul pe segmentul de vârstă 25-34 de ani și pe 35-44 de ani, relevă o cercetare a INSCOP. În schimb, Nicușor Dan s-a impus la segmentul pensionarilor (peste 64 de ani) și al adolescenților (18-24 de ani). Această cercetare infirmă prejudecata potrivit căreia „doar pensionarii” votează cu naționaliștii, în timp ce stratul social cel mai activ votează „progresist”.
|
|||
|
|||
![]()
Ai intuit tu ce va urma cand ai deschis topicul asta?
Daca da, ai fost un vizionar... :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu am lucrat in IT, si cunosc limbajele, inclusiv username-urile cu "John Doe" ce sunt :))))
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]()
Da, este corect!
Scuze, dar la restul intrebarilor nu voi raspunde. :D |
|