![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://youtu.be/3_zdZOvLX3o?t=1017 Extrase din ce spunea Sorin Lavric acum vreo 3 ani jumătate, culmea e că și pe atunci se victimiza că ar fi încercat să o lovească: Doamna Șoșoacă aduce pur și simplu un damf de mahala în Senat, ne-am simțit atât de prost în ultimele 2 luni încât am încercat cu duhul blândeții să-i explicăm. Este o ființă lipsită de eleganță, de tact și de bun simț, nu doar că se pune pe ea într-o lumină neprielnică, ci și colectivul. Este o ființă agresivă, dominantă, cu o structură psihologică de tip paranoid, intoxică atmosfera oricărui anturaj. Moderator Ema Zeicescu: Ați încercat să o loviți pe doamna Șoșoacă după cum spune, că ați ridicat mâna asupra ei ? Nici vorbă a existat o altercație verbală, ea având temperamentul coleric te molipsește îți transmite nervozitatea. E genul acesta de ființă care dacă apare într-o încăpere aerul începe să tremure de încordare, tot timpul este tensionată. [...]Sunt oameni procesomani, colerici, care se hrănesc din scandal și din ceartă, este fermentul lor sufletesc, pt că altul nu-l au, ei trăiesc din conflict, dacă le-ai luat confilctul și războiul se prăbușesc. Diana Șoșoacă nu poate trăi decât în fața camerelor de luat vederi, e felul ei bovaric de a trăi. [...]Dacă continuam cu ea pe termen lung efectul era catastrofal, nu am reușit să facem echipă cu ea pur și simplu. Este un soi de harpie a discordiei, creează dihonie, ceartă, oriunde apare. Citat:
Iar peste 4 ani nu va mai trece niciun prag, dar își va îndeplini rolul de a frâna creșterea suveraniștilor, chiar și a altora care intră pe culoarul acesta dar nu sunt din AUR.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 29.02.2024 at 04:29:57. |
|