![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Șoșoacă Diana plimbată cu decapotabila
https://www.realitatea.net/stiri/act...edce253d7f34c2 Silvestru Sosoaca: Cu siguranta nu este masina ei. Rusinos din punctul meu de vedere, rusinos din partea ei. Nu isi trateaza cu respect in primul rand alegatorii. Se comporta ca o adolescenta tot timpul pusa pe sotii. Nu poti sa dai seriozitate pentru asa ceva, asta nu mai este partid. Si-a batut joc de partid, de doctrina, inclusiv de mine. Lazarus ar fi sfetnicul de taină: Realitatea Plus: Cine credeti ca o sfatuieste pe doamna Sosoaca sa isi faca asa campanie electorala intr-o decapotabila, sa salute lumea de la inaltime? Silvestru Sosoaca: Cineva care isi bate joc de ea de cateva luni de zile incoace, si anume domnul cu Zeus, Tuturiga Tv, nu stiu cum se mai numeste, i-am si uitat numele. El e singurul mare sfetnic, ca sa ma exprim asa. Daca mai sunt si altii, rusine si lor, nu fac decat sa o compromita si cu ocazia asta sa o elimine din viata politica, e clar asta.