![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ce am citit, Stefan Cel Mare era indeaproape sfatuit de duhovnicul sau. Nu lua nici o decizie fara sa primeasca vre-un semn de la Dumnezeu direct sau prin duhovnic. Luptele cu dusmanii la fel ca si razbunarile sunt intotdeauna in mainile lui Dumnezeu! Mai exista razbunarea coordonata prin Dumnezeu asa cum a realizat-o Ilie de care(pe bune) ma cutremur cite ori recitesc povestirea si mi-o imaginez. Cum cu toata smerenia si umilinta de care dadea dovada si cu directa binecuvintate a lui DUmnezeu a taiat in drepta si-n stinga la preotii lui baal fara sa clipeasca Citat:
Citat:
Eu am nenumarate exemple cind necazuri grave, incet, incet... s-au rezolvat de la sine... Ce zic eu este o abordare irationala dar dupa cum stim in Sfinta Treime Duhul Sfint este izvorul irationalului care se revarsa cind si cum trebuie. Constantinopolul daca a picat inseamna ca trebuia sa pice! Poate ceva legat de respectarea legilor divine? DUmnezeu stie!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 16.03.2024 at 04:14:22. |
|