Citat:
În prealabil postat de RappY
Cam e timpul să se mai pronunțe și călugării asupra a ce se întâmplă, este clar că toate partidele în afară de AUR reprezintă un risc în aceste privințe. Independenții și partidele mici doar crează bruiaj în favoarea cancerului eurofil răspândit de restul partidelor mari.
|
Eu nu l-am audiat niciodată pe acel Teologos, deși am văzut că are ceva audiență pe YT. Eu nu spun că nu are și partea lui de dreptate, și apropo eu am acționat în spațiul public în sens favorabil referendumului pentru familie din 2018, în timp ce Georgică Simion, deși nu a făcut nimic, minte fără rușine că ar fi participat în sens civic, și mai mult minte iar fără rușine pretinzînd că în prezent el ar „participa” la un nou referendum pentru familie, deși vedem prea bine că nu se mișcă mai nimic, însă am observat că Georgică minte din ce în ce mai mult și mai flagrant, fiind într-o escaladare a minciunii, a mitomaniei, că e clar că personajul chiar are probleme, adică el chiar începe să creadă în toate minciunile și escrocheriile lui, și pare că vrea să impună elucubrațiile lui realității, să forțeze realitatea să se „adapteze” la șarlataniile lui, că doar el se crede deja „uns împărat”.
Până să se pronunțe monahii, cred că ar fi fost cazul ca ierarhii BOR, care se și pretind episcopi etc., să fi abordat ei pe liderii așa-ziselor partide politice, eventual să propovăduiască și unor active mai numeroase dacă este nevoie, lucruri pe care ar fi trebuit să le facă și înainte, că poate acel referendum ar fi trecut dacă ierarhii ar fi mobilizat preoții, iar aceștia ar fi mobilizat pe cetățenii botezați furnizori de „impozite” către ei, către „boieri dumnealor”.
Și într-un fel, până la un punct, evident, îl „înțeleg” pe monahul respectiv, din câte am înțeles aproape 1 milion de yidăni ar avea planuri să invadeze „legal” România, pe mâna extremistului antiromân Simion și a servitorilor lui de AUR, în timp ce la Muntele Athos nu am auzit să se îngrămădească. Deci încep să cred că monahul Teologos nu prea știe pe ce lume trăiește, eventual nu are decât să migreze el în „Izreel”, să vadă măcar experimental cam cum stă treaba cu raporturile inter-etnice, inter-naționale, inter-religioase, dar să trăiască acolo în mijlocul lor, eventual chiar în zone cu sioniști fanatici și chiar de un extremism feroce despre care mulți nu știu, iară nu ascuns prin vreo peșteră undeva așa izolat de societatea respectivă.
Asta neînsemnând că ar fi în vreun fel negociabile DREPTURILE ȘI INTERESELE NAȚIONALE ALE ROMÂNILOR, INCLUSIV CA NAȚIUNE, ÎN SENSUL DE DREPT COLECTIV AL MEMBRILOR COMUNITĂȚILOR ETNO-CULTURALE ROMÂNEȘTI, INCLUSIV DREPTURILE STATALE, prevăzute de altfel și în dreptul natural, și în constituția României (și de fapt în mai multe constituții, că e vorba despre o tradiție juridică multi-seculară), în legile românești, în legislație internațională, inclusiv în doctrine sociale bisericești.