![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))
Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie. Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială. Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental. Păi dacă e ne trezim și să militam pentru ceva,cu implicații reale în viața noastră , uite ai doua modele de verticalitate... "Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos.... Și nu mă poate acuza nimeni nici că aș fi părtinitor,dacă se uită la ce am scris eu aici pe forum.... Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie... Ambii au "pete" destule,dar toți suntem cu piatra in mână când este de aruncat.... Adică și eu dacă m-aș întoarce la a promova ortodoxia mi s-ar scoate ochii că am lovit în ea ani de zile și că am fost satanist și etc.... Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc)....
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 19.07.2024 at 08:05:17. |
|