Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2024, 11:48:45
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Momente vesele:))

Aceste versiuni se vor ficționale,pure interpretări într-o manieră ușor dusă în zona pamflet/ parodie,ca să ne mai destindem.

Deci tratați că atare….

1.Discurs tip Elena Lasconi (parodie)

Hei! Bună, vă pup,va iubesc!
Eu sunt o femeie și vreau să demonstrez românilor că putem învinge.Da,vom învinge și vom alege calea democratică.Vreau să știți că după ce voi ajunge eu președintele României fiecare mamă va rămâne cu 500 de lei în buzunar,in plus la salariu.
Da , pentru că eu știu ce înseamnă să fi mamă.Romania are nevoie de o schimbare,are nevoie de o femeie puternică.O Românie pentru toți,nu doar pentru unii.Daaa! Yeeey!Vă iubesc!Hei!Te pup!Hastag Bla Bla….

Eu in calitate de președinte voi dărui Ucrainei chiar locul nostru in NATO și Uniunea Europeană, pentru că trebuie să facem orice să ajutăm Ucraina.

Noi suntem oricum un stat care vom intra in Statele Unite ale Americii, fiindcă partenerul nostru ne va primi la el, și vom fi protejați.

2.Discurs tip Călin Georgescu (parodie)

Eu am răspuns acestei chemări a poporului român de a distruge reptilienii și a dărui acestei națiuni darul ființei mele divinizate de umplerea cu sanctuarul dacic al conștiinței tracice ascunse in Bucegiul realității subtile.

Poporul meu m-a chemat din dimensiunile adormite ale conștiinței sacre ce zace înrobită de Globalism și apă îmbuteliată.

Eu voi ridica din jugul glutamatului monosodic întreaga Românie și voi interzice orice antenă și sateliții de pe teritoriul Daciei Libere.

Țara se va numi Traco-Geția iar capitala o voi muta la Căciulata, unde îmi voi ridica sediul ,direct pe Glia Oltului, întrucât eu pot respira sub apă fiindcă mi-am dezvoltat branhii,pe care toți românii le au din naștere,dar sistemul corupt vi le-a îndepărtat imediat după ce v-ați născut.

Apa este sacră dragi români,iar noi ne vom muta să trăim în apele patriei, întrucât înainte să fim oameni am fost toți românii sirene.

De aici a creat divinitatea omul modern,care a fost primul om și primul român.

Noi toți am evoluat din sirene,care au trăit în apele României.

Iar dacă vrem să scăpăm de sfârșit lumii terestre, trebuie să ne întoarcem înapoi în Apă Primordială.

Dragi români,nu există aer, aerul este o minciună.Noi respirăm prin trăirea vie a conștiinței naționale,iar ceilalți sunt doar niște entități nonumane care vor sa ne distrugă fiindcă suntem ultimele ființe vi din univers.

3.Discurs tip Sosoaca (parodie -scuzați limbajul,dar trebuie să păstrăm parametrii originali.Totusi la ea este mai greu sa creezi ceva mai amuzant decât este ea însăși in realitate)

Jos labele de pe țară mârșavilor.

Ați omorât peste 250 de milioane de români înainte să se nască și ați vândut țara evreilor.

Am să depun în instanță 68 de dosare ca să vă scot din această țară și să vă exilez în Europa satanică pe care o serviți.

Toți suveranistii m-ați trădat pe mine și pe poporul ce și-a pus speranțele în voi.

Voi nu vedeți că vor să mă distrugă, să mă interzică.Dar nu pot ei sa închidă gura Dianei Sosoaca.Rusine!

Poporul român vă vede și se va trezi.

Criminalilor, hoților, ați jefuit țara de milioane de ani,de când sufletul românesc a trăit aici înaintea dinozaurilor.

4.Discurs tip George Simion (parodie)

Bună ziua dragi români,ne îndreptăm spre Ciocănești,unde am deschis primul sediu al persoanelor LGBT suveraniste, și urmează să mergem în Balotești unde vom înființa in zilele următoare un centru de distribuție național și cercetare a cannabisului in scop curativ, 100% cu capital romanesc și culturi ecologice din țară.

Să nu măi zică lumea că George Simion este pro rus sau alte afirmații neadevărate, dragi români.

George Simion și AUR este un partid cu adevărat progresist,nu USR.

Deasemenea voi discuta zilele următoare cu Donald Trump și vom propune ca șefia NATO să treacă progresiv spre Romania, după care ,eu George Simion vă promit că voi merge in calitate de prim ministru la Moscova și îi voi cere, nu de fapt îi voi impune lui Putin să cedeze României, Republica Moldova, Ungaria și Țările Baltice, care în urma discuțiilor avute cu reprezentanți din aceste state,toate și-au manifestat dorința de unire și alipire la România Mare,iar Ucraina, fiindcă mi-a interzis să pășesc pe teritoriul ei, și nu au vrut să fie frații noștri,nici nu mă vor,o voi face cadou lui Putin, dacă nu vor dori unirea cu Marea Romanie.

Repet tratați ca atare,este un pamflet, creat așa haz de necaz, că toată lumea este prea încordată.