![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Acuma vom migra spre celălalt candidat ce tinde spre funcția de președinte al statului.
In primul rând nu am favorizat niciodată USR,sau dna Lasconi in acest sezon electoral. Am menționat doar că am fost membru USR acum vreo 4 ani,fiind președinte de filială câteva luni. In general sunt apolitic, însă in ultima vreme m-am implicat,ca noi toți dealtfel, vrând nevrând in politica actuală,din poziția de alegător și persoană care va fi afectată de cei care o fac. N-am ascuns senzațiile pe care ni le-au oferit unii dintre cei din grupul suveranist,mai ales dna Sosoaca,la care am “savurat” modul agresiv prin care a atacat în moduri nu tocmai elegante anumite poziții ale politicii mainstream. N-am ascuns momentele in care acum recent dl Georgescu a atins puncte sensibile in inimile noastre. Singurul candidat pe care l-am susținut în această campanie a fost dl Mircea Geoană. A fost o opțiune solidă pentru funcția de președinte. Momentan nu exista din păcate o asemenea opțiune. Însă în condițiile date, opțiunea trebuie să fie o democrație palidă sau un hibrid comunist-fascist. Acest rezultat arată un vot antisistem și o nevoie de schimbare, însă fără a consulta inițial unde va duce această schimbare. Mulți au tratat acest vot,ca pe o “butonare” inofensivă a unei aplicații,sau acel impuls de like-uri repetate fără a mai vedea efectiv cui dai acel like. Am ajuns in etapa de “zombificare” și manipulare prin tehnologie,prin acest experiment numit Călin Georgescu,aplicat pe poporul român. Sincer nu vreau sa fiu nici ironic, nici susținător nici defăimător al Elenei Lasconi. Dar voi incerca să fac un portret cât de cât obiectiv după ce voi analiza mai multe declarații, obiective și program politic al ei și al USR.