Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2024, 22:08:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Sistemul luptă cu Constituția în mână și extrem de legal împotriva suveranistilor, întrucât are obligația constituțională să o facă.

Și eu apăr și cred în aceste valori ale Uniunii Europene.

La fel că orice român rațional.

Singurii care promovează politici și atitudinii contrare Uniunii Europene sunt extremiștii și suvernanistii.

Ei demonstrează această dorință de a părăsi UE prin doctrinele lor, comportament, atitudine și discurs.

Dacă vor realiza unde și cu ce greșesc și își vor revizui atitudinile,se va putea dialoga democratic cu ei, însă nu în condițiile lor actuale.
Boss vezi că ne-a fost alterată Constituția ca să intrăm în Uniunea Europeană, nicio țară est sau central europeană nu a cedat atâtea resurse ca să intre în UE.
Deci mai ușor cu pianul pe scări, când am fost târâți în U.E. nu m-a întrebat nimeni personal pe mine dacă vreau să intru iar la acel referendum se mergea cu urna în afara secției de vot că nu se făcuse pragul în prima zi.

Năstase a decis peste capul meu la fel cum Iliescu ne-a târât în NATO renunțând la românii din Bucovina de Nord, ei sperau că intrând în organismele astea pot să jefuiască în liniște că oricum vin bani de afară și atunci ei nu mai trebuie să-și bată capul cu șomajul, locurile de muncă, închiderea fabricilor vor avea o clică ce se va lăfăi în bugetul de stat cu răspunderi minime.

Last edited by Iorest; 02.12.2024 at 22:11:05.
Reply With Quote