Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2024, 01:16:08
Circle Circle is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2024
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
POT face aceași greșeala ca a AUR-ului acu 4 ani, cu liste făcute la repezeală și oameni puși să fie la număr.
Și mai grav mi se pare că la Giurgiu și încă într-un județ nu au pus candidați și se trage la sorți locul, adică tot la mafia PSD-PNL-USR-UDMR sunt șanse să ajungă 2 fotolii de parlamentar.
Pare ca tot partidul stat PSDNL va fi si urmatorii 5 ani. Din 89 incoace, cred ca 85%+ din timp PSD a fost la putere sub o forma sau alta, nu mai tin minte exact procentul dar e ceva de genul.

Listele nu au fost facute la repezeala. Altfel merge treaba. Un vecin de-al meu era sa se faca deputat acum 4 ani la fel ca videochatista asta. Chestia e ca te inscrii intr-un partid de 0%, faci 3-4 luni munca pe gratis cu manageriat conturi de social media pe net si lipit afise si etc. iar daca prin minune partidul ala ia 5%, te faci parlamentar. Vecinul meu a fost pus primul pe lista la parlamentare pe judet pt asta dar a ales gresit partidul. Daca alegea AUR era parlamentar acum. Sa alegi POT si sa muncesti 3 luni gratuit pentru ei... trebuie sa fi inspirat, e ca la pacanele.

Au fost 36 partide care au candiat la parlamentare, minim 20 din ele imbracate in costum popular. De unde sti care din acele partide va fi urmatorul AUR? Risti 3 luni de munca gratuita si unul din 20 castiga jackpotul. Dar si daca il castigi, iei pensie speciala pe viata dupa 1 singur mandat.

Last edited by Circle; 04.12.2024 at 01:21:27.
Reply With Quote